Plastiikkakirurgiaan hurahtanut nainen haluaa implantit kantapäihinsä ollakseen pidempi: "Sosiaalinen media on niin tärkeä minulle"

2:14
18-vuotias Crista kertoo, miksi on käynyt jo useissa kauneusleikkauksissa ja haluaa muokata ulkonäköään. Katso video!

Plastiikkakirurgiaan hurahtanut brittiläinen tosi-tv-tähti haluaisi, että hänelle lisättäisiin lisää pituutta "korkoimplanttien" avulla, kertoo The Sun.

31-vuotias Sallie Axl on käynyt jo kolmessa eri nenäleikkauksessa ja kahdessa rintojen suurennusleikkauksessa. Nyt hän on pyytänyt brittiläisessä Botched-tosi-tv-ohjelmassa uutta kauneusleikkausta, joka on jättänyt asiantuntijat sanattomiksi.

157 senttiä pitkä Sallie nimittäin toivoo, että hänelle voitaisiin lisätä pituutta kantapäihin lisättävien implanttien avulla.

Nainen haluaisi olla 170 senttiä pitkä.

– Haluaisin saada implantit kantapäihini. Ne ovat Koreasta, Sallie sanoi ohjelmassa.

Plastiikkakirurgit Terry Dubrow ja Paul Nassif olivat sanattomia naisen pyynnöstä. Dubrown mukaan naisen toivomaa kauneusleikkausta ei kuitenkaan ole olemassa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Enemmän plastiikkakirurgiaa on yhtä kuin enemmän seuraajia"

Sallie kertoo, että jo pienestä pitäen hän on halunnut olla esiintyjä. 16-vuotiaana hän opetteli tulenpuhallusta, mutta pian hän ryhtyi DJ:ksi.

Lavalla Sallie tuli tietoiseksi ulkonäöstään, ja hän halusi alkaa muokkaamaan sitä.

Tähän mennessä niin Sallien rinnat kuin nenä on leikelty useampaan otteeseen. Uusimpaan kauneusleikkaukseen nainen kertoo haluavansa suosion takia.

– Sosiaalinen media on niin tärkeä minulle. Enemmän plastiikkakirurgiaa on yhtä kuin enemmän seuraajia [somessa] ja enemmän ihmisiä DJ-keikoillani, hän sanoi The Sunin mukaan.

Instagramissa Salliella on jo yli 135 000 seuraajaa. Kuvapalvelussa hän kirjoittaa, että asiantuntijoiden mielipiteestä huolimatta korkoimplantit ovat oikea juttu eikä kukaan voi estää häntä muuttumasta pidemmäksi.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: The Sun, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja