Mainos

Kuninkaallinen laskettu aika lähestyy – prinssi Harry ja herttuatar Meghan paljastivat vauvansa sukupuolen

Vaikka herttuapari ei ole vahvistanut vauvansa sukupuolta julkisuuteen, lähteiden mukaan he ovat kertoneet asiasta ystävilleen. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan odottavat ensimmäistä lastaan. Meghanin laskettu aika on tiettävästi huhtikuussa. Pariskunta meni naimisiin toukokuussa 2018. 

Siitä lähtien, kun herttuaparin raskaudesta tiedotettiin lokakuussa 2018, spekulaatiot tulevan pikkukuninkaallisen sukupuolesta ovat käyneet kuumana. Nyt lähteet kertovat, että Harry ja Meghan olisivat paljastaneet asian ystävilleen, ja kertoneet vauvan olevan poika. 

Lähde kertoo, että herttuatar olisi kertonut asiasta vauvajuhliinsa osallistuneille New Yorkissa aiemmin helmikuussa. 

Lokakuussa, kun herttuattaren raskaudesta tiedotettiin, prinssi Harry kertoi toivovansa, että lapsi olisi tyttö. Jotkut kuninkaallisten fanit kokivat tämän olleen hienovarainen varmistus sille, että vauva tosiaan on tyttö. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat tällä viikolla edustaneet Marokossa viimeisellä yhteisellä matkallaan ennen synnytystä. Vierailun aikana Meghan sai onnitteluja raskaudestaan. Harry hauskuutti paikallaolijoita reagoimalla onnitteluihin teeskentelemällä yllättynyttä.

 – Mitä, oletko raskaana? Harry heitti.

– Yllätys! Meghan vastasi nauraen.

Lähde: Cosmopolitan 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja