Mistä tietää, että jonkun kanssa on seksuaalista kemiaa? Seksiasiantuntijat ja tavalliset naiset kertovat: "Kuin olisitte ihmismagneetteja"

Seksuaalista kemiaa joko on tai ei, mutta mistä voi tietää varmasti, että sitä todella kumppanin kanssa löytyy? Seksiasiantuntijat ja tavalliset naiset kertoivat oman mielipiteensä.

Seksuaalinen kemia ei välttämättä ole parisuhteen tärkein asia, mutta se voi olla merkittävä tekijä, kun mietitään kahden ihmisen seksuaalista nautintoa. Elite Daily -sivusto kyseli asiantuntijoilta, mistä seksuaalisen kemian voi huomata. 

– Yleisesti ottaen, mahtavat rakastajat tehdään – sellaiseksi ei synnytä. Melkein kuka tahansa voi oppia tietyn tekniikan, puhumaan tietyllä sävyllä tai kielellä, joka kiihottaa tai lähestyä sinua tavalla, joka kiihottaa, muistuttaa seksiasiantuntija Jess O'Reilly

Seksuaalinen kemia ei siis välttämättä ole läsnä heti alusta. Seuraavat kolme asiaa kuitenkin paljastavat, että sitä on.

1. Näette vaivaa

O'Reillyn mukaan yksi seksuaalisen kemian tärkeimmistä puolista on kumppani, joka valmis näkemään vaivaa tuottaakseen nautintoa sinulle.

– Uskon, että kyse on vaivannäöstä. Jos kumppanisi ei ole valmis tekemään muutoksia, oppimaan tai harkitsemaan pyyntöjäsi, ette todennäköisesti ole yhteensopivia.

2. Ajattelette toisianne usein

Jos kemianne toimii makuuhuoneen puolella, on todennäköistä, että ajattelette toisianne myös sen ulkopuolella.

– Kun olet todella viehättynyt toisesta, et voi lakata ajattelemasta hänen kanssaan olemista, parisuhdeasiantuntija April Masini toteaa.

– Päiväuneksit hänestä, fantasioit olevasi hänen kanssaan ja suunnittelet, mitä haluat tehdä hänelle, kun et ole hänen kanssaan. Se on merkki siitä, että teillä on mahtava kemia yhdessä.

Jos et pysty keskittymään muuhun ja mietit vain edellistä iltaa hänen kanssaan, on turvallista olettaa, että sinulla ja kumppanillasi on hyvä seksuaalinen kemia.

3. Et voi pitää käsiäsi omalla puolellasi

Masini huomauttaa, että jos jatkuvasti pitelette toisianne kädestä, suutelette ja hyväilette, ettekä välttämättä tajua sitä edes itse, teillä on hyvä seksuaalinen kemia.

– Se on merkki siitä, että ette vain tunne vetoa toisiinne, vaan haluatte myös todella olla yhteydessä, fyysisesti, koko ajan.

VIDEO: Entä mitä tehdä, jos intohimo on kadonnut suhteesta? Artikkeli jatkuu videon alla.

Naiset paljastavat: "Kuin olisitte yhtäkkiä ihmismagneetteja"

Kemia voi kuitenkin tarkoittaa eri ihmisille eri asioita. Naiset paljastivat Reddit-keskustelussa, kuinka he ovat kokeneet hyvän kemian kumppanin kanssa. Elite Daily kokosi yhteen naisten vastauksia.

"Se on kuin olisitte yhtäkkiä ihmismagneetteja ja aivosi karkaisivat ikkunasta", pohtii nimimerkki Hatcheling.

"Fyysinen viehätys katoaa. Kemia toisen ihmisen kanssa ei. Et huomaa hänen läsnäoloaan, mutta huomaat hänen poissaolonsa", toteaa puolestaan Throw_Away_207.

"Se on kuin olisitte molemmat nostaneet karismaanne sadoilla pykälillä ja kaikki iskut osuvat kohdilleen. Kuin vähäeleistä ajatustenlukua ja vain täydellistä yhteisymmärrystä toisen kanssa", sanoo CluelessSerena.

"Se on erilaista kuin vain se, että tuntee vain vetoa. Se voi olla hyvin hyvää tai hyvin pahaa! Olin suhteessa miehen kanssa paljon pidempään kuin olisi pitänyt, koska välillämme oli kemiaa. Kuin iso kipinä. Ja minusta tuli täysin tyhmä hänen seurassaan. En pystynyt tekemään loogisia päätöksiä. Kuin huume. Kaikki oli täydellistä, kun tulimme toimeen tai harrastimme seksiä, mutta sitten hän saattoi avata suunsa ja sanoa kasan loukkaavia, törkeitä asioita. Hän ei ollut tyytyväinen itseensä, ja lopulta minun piti lähteä suhteesta, mutta hitto se oli vaikeaa. Ja hitto kuinka hän edelleen näyttää ja tuoksuu hyvältä. Jos olisin vain tuntenut vetoa häneen, olisin lähtenyt aiemmin."  –JapaneseWhisper

"Enimmäkseen sitä, että tunnen oloni hyväksi hänen seurassaan, enkä halua lähteä heti keskustelusta tai tilanteesta. " – sunshinecliffs

Lähteet: Elite Daily 1&2

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja