Kolme vuotta kadoksissa ollut Daisy-koira löytyi viimein – löytöpaikan sijainti yllätti omistajat

Daisy-koira katosi mystisesti kolme vuotta sitten. Tammikuussa se tulla tupsahti erään talon ovelle toisessa osavaltiossa, kertoo Fox News.

Kolme vuotta sitten yhdysvaltalaisen Skeltonin perheen Daisy-koira katosi. Katrina Skelton kertoo Fox Newsille, että heillä ei ollut mitään käsitystä, minne koira oikein oli hävinnyt. He jaksoivatkuitenkin  koko ajan toivoa, että se vielä löytyisi.

Katrina piti Daisyn katoamisilmoitusta Facebook-profiilikuvanaan vuoden verran sen jälkeen, kun koira oli kadonnut. Daisylla oli mikrosiru, joten Katrina kävi muutaman viikon välein nettipalvelussa katsomassa, olisiko joku kenties skannannut heidän koiransa. Tämän suhteen heillä ei ollut onnea.

Koira löytyi toisesta osavaltiosta

Vihdoin tammikuun 2022 alussa tuli hyviä uutisia: Daisy löytyi Indianasta. Se oli yllätys lähellä Dallasia Teksasissa asuvalle perheelle.

Viime viikolla Daisy tallusteli erään Indianassa sijaitsevan talon pihalle. Asukkaat ottivat sen hoiviinsa ja varasivat ajan eläinlääkärille. Kun koiran mikrosiru skannattiin, sen saatiin tietää kuuluvan Skeltoneille. 

Katrina ei ymmärrä, miten Daisy päätyi yli 1 900 kilometrin matkan päähän kodistaan. Muutamia teorioita hänellä tämän suhteen on: ehkä joku otti sen auton kyytiin ollessaan matkalla Teksasin halki. Tai ehkä joku Teksasissa asunut perhe otti koiran ja muutti myöhemmin Indianaan.

Joka tapauksessa Daisysta pidettiin huolta sen ollessa kadoksissa ja se voi hyvin. Daisyn mikrosirua siitä huolta pitäneet eivät koskaan skannanneet eivätkä ottaneet yhteyttä perheeseen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hakivat Daisyn kotiin

Saatuaan kuulla Daisyn olevan Indianassa Katrina ja hänen miehensä alkoivat heti suunnitella hakureissua. Muutamaa päivää myöhemmin he kävivät hakemassa Daisyn kotiin.

Katrina kertoi Daisyn löytymisestä myös sosiaalisessa mediassa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jälleennäkemisen hetkellä Daisy vaikutti olevan ihmeissään. Se näytti kuitenkin nopeasti muistavan omistajansa.

Kotona Skeltoneilla Daisy tunnisti perheen toisen koiran Duken heti. 

– Ne hyppivät ympäriinsä ja vinkuivat. Ne olivat niin innoissaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mikrosirusta olikin hyötyä

Daisy oli perheen ensimmäinen koira. He olivat hankkineet sen ennen kuin Katrinan lapset syntyivät. Katrinan mukaan Daisy oli oikein läheinen lapsille.

Katrina toivoo, että ihmiset hankkisivat lemmikeilleen sirun.

– Emme ikinä uskoneet sen tulevan tarpeeseen, mutta nyt se pelasti kaiken, hän sanoo.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat