Kollega vieraili Hoffmanin perheen luona

Taru sormusten herrasta –elokuvista tuttu Cate Blanchett kävi menehtyneen Philip Seymour Hoffmanin perheen luona maanantaina.

Näyttelijäkaunotar Cate Blanchett saapui lahjojen kera hiljattain menehtyneen Philip Seymour Hoffmanin entisen puolison ja lasten luokse maanantaina.

Hoffman seurusteli neljätoista vuotta vaatesuunnittelija Mimi O’Donellin kanssa. Kyseisellä parilla on kolme lasta, Cooper, 10, Tallulah, 7, ja Willa, 5. Blanchett saapui O’Donnellin asunnolle suurien kantamuksien kanssa. Kaunottarella oli mukanaan lahjoja näyttelijän nuorille lapsille.

Blanchett nähtiin Hoffmanin rinnalla Lahjakas herra Ripley -elokuvassa. Kaunottaren lisäksi myös näyttelijä-käsikirjoittaja Justin Theroux vieraili O’Donnelin luona hiljattain. Useat tähdet ovat myös osoittaneet surunvalittelut sosiaalisen median kautta näyttelijän läheisille. Tähdet surevat Philip Seymour Hoffmanin yllättävää kuolemaa

O’Donnell ja Hoffman erosivat vain muutama kuukausi ennen miehen kuolemaa. Hoffmanin ystävä löysi miehen kuolleena sunnuntaina. Miehellä oli löytöhetkellä kädessään lääkeruiske.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat