Tähdet surevat Philip Seymour Hoffmanin yllättävää kuolemaa

Monet maailmantähdet ovat murheissaan näyttelijä Philip Seymour Hoffmanin poismenon johdosta.

Oscar-palkitun näyttelijä Philip Seymour Hoffmanin kuolema on järkyttänyt ympäri maailmaa. Murheissaan ovat myös Hoffmanin näyttelijäkollegat, joista useat ovat ilmaisseet surunsa sosiaalisen median kautta.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow julkaisi Instagramissa vuonna 1998 otetun valokuvan, jossa hän poseeraa yhdessä Hoffmanin ja Jude Law’n kanssa. Kuva on otettu Ischian saarella, missä he kuvasivat Lahjakas herra Ripley -elokuvaa.

– Philip oli todellinen nero, Paltrow kirjoittaa kuvatekstissä.

Julianne Moore näytteli kolmessa elokuvassa Philip Seymour Hoffmanin kanssa. Heidät nähtiin elokuvissa Boogie Nights, The Big Lebowski ja Magnolia.

– Tunnen itseni hyvin onnekkaaksi, kun sain tuntea ja työskennellä hyvin erityisen Philip Seymour Hoffmanin kanssa. Olen syvästi surullinen hänen kuolemansa johdosta. Lähetän surunvalittelut hänen perheelleen, näyttelijätär sanoi Daily Mailin mukaan.

Oscar-voittaja Jeff Bridges ilmaisi suruaan Facebookissa.

– Olen järkyttynyt ja hyvin surullinen Philip Seymour Hoffmanin kuoleman johdosta. Nautin työskentelemisestä hänen kanssaan Big Lebowski -elokuvassa. Hän oli upea kaveri, niin älyttömän lahjakas, todellinen aarre, Bridges kirjoittaa.

Popin kuningatar Madonna julkaisi kuvan Instagramissa tähden muistolle.

– Menetimme jälleen yhden neron. Mikä tragedia. Rakastan sinua P.S.H, laulaja kirjoittaa.

Useat tähdet ovat lähettäneet surunvalittelunsa Twitterissä.

– Kuulin juuri Philip Seymour Hoffmanista. Musertavaa. Hän oli hämmästyttävän lahjakas näyttelijä. Lepää rauhassa, poptähti Justin Timberlake kirjoittaa.

– Philip Seymour Hoffman oli loistava ja lahjakas mies. Uutiset ovat järkyttäviä ja surullisia. Sydämeni on hänen rakkaidensa luona, tv-persoona Ellen De Generes kirjoittaa.

Hollywood Reporterin mukaan myös George Clooney on sanaton Hoffmanin kuoleman johdosta.

– Ei ole sanoja. Tämä on hirveää, Clooney suree.

Philip Seymour Hoffman oli kuollessaan 46-vuotias. Hänet löydettiin menehtyneenä sunnuntaina asunnostaan New Yorkista.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat