Poliisit tekivät yllättäviä löytöjä Hoffmanin asunnolta

Sunnuntai-iltana menehtyneen näyttelijän kodista löydettiin huumeita sisältävien kirjekuorien lisäksi paljon erilaisia reseptilääkkeitä.

Poliisit jatkavat tutkintoja Oscar-voittaja Philip Seymour Hoffmanin asunnolla. Tutkimusten aikana he ovat löytäneet lähes 50 kirjekuorta, joiden uskotaan sisältävän heroiinia.

CNN:n mukaan näiden lisäksi asunnosta löytyi myös reseptilääkkeitä ja yli 20 käytettyä lääkeruiskua. Osa löydetyistä kirjekuorista oli tyhjiä ja toisissa oli valkoista jauhetta. Näissä tyhjissä pusseissa luki Ace of Hearts, joka on katunimi heroiinille. Asunnosta löytyi myös useita kirjekuoria, joissa luki Ace of Spades.

Näyttelijän asunnosta löydettyihin reseptilääkkeisiin lukeutuvat muun muassa lihaksia rentouttavia reseptilääkkeitä, hydroksitsiinia, jolla hoidetaan aikuisten ahdistuneisuutta sekä Vyvanse-nimistä lääkettä, jota käytetään tarkkaavaisuushäiriöiden hoidossa. CNN:n mukaan edelleen selvitetään oliko Hoffmanilla reseptejä näihin lääkkeisiin.

Mies nähtiin viimeisen kerran elossa lauantaina kahdeksalta

Hoffmanin ystävä David Bar Katzia löysi miehen kuolleena näyttelijän asunnosta sunnuntaina. Miehellä oli löytöhetkellä kädessään lääkeruiske. Kuoleman epäillään johtuneen huumeista, mutta varma tieto saadaan vasta ruumiinavauksen jälkeen.

CNN:n lehden mukaan näyttelijä nähtiin viimeisen kerran elossa lauantaina kahdeksalta illalla. Hoffmanin naapuri kertoi Daily Mail –lehden sivuilla, että miehen kasvot olivat harmaat.

"Yksi aikamme lahjakkaimmista näyttelijöistä"

Näyttelijä nähtii Nälkäpeli-elokuvan uusimmassa osassa uutena pelisuunnittelijana. Kyseisen elokuvan tekijät ovatkin nyt julkaisseet koskettavan tiedotteen.

– Philip Seymour Hoffman oli yksi aikamme lahjakkaimmista näyttelijöistä. Olemme todella otettuja, että hän oli osa Nälkäpeli-perhettämme. Lähetämme syvät osanottomme Hoffmanin perheelle, Liongate-elokuvayhtiön tiedotteessa kerrotaan.

Näyttelijä erosi kolmen lapsensa äidistä ja pitkäaikaisesta elämänkumppanistaan vaatesuunnittelija Mimi O'Donnellista muutama kuukausi ennen kuolemaansa. Neljätoista vuotta seurustelleilla Hoffmanilla ja O'Donnellilla on kolme lasta, Cooper, 10, Tallulah, 7, ja Willa, 5.

Lähteet:CNN, Daily Mail

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat