Koko Suomi leipoo -kaunotar myöntää kauneusleikkaukset: Rintoja kohotettu ja huulia täytetty

Miss Helsinki 2016 -finalisti Mailis Penttilä on korjaillut ulkonäköään leikkauksin.

Mailis Penttilä, 25, nousi julkisuuteen yllettyään kolmen finalistin joukkoon MTV3-kanavalla nähdyssä Koko Suomi leipoo -ohjelmassa. Nyt Penttilä on yltänyt Miss Helsinki 2016 -kilpailun kärkikymmenikköön.

Mailis myöntää MTV.fin haastattelussa käyneensä kauneusleikkauksissa.

– En asiaa hirveästi mainosta, mutta kyllä, olen käynyt rintojenkohotusleikkauksessa vuosi sitten. En ala valehtelemaan siitä. Huulia on myös täytetty.

Penttilä päätti vuosi sitten alkavansa treenaamaan kunnolla.

– Aloin treenata personal trainerin kanssa ja olen muuttunut hirveästi, mutta en ole vieläkään tavoitteessani. En myöskään aloittanut treenaamista tämän kilpailun takia, vaan oman itseni vuoksi. Kun treenaa, on parempi olla ja voin paljon paremmin. Tykkään omasta ulkonäöstäni enemmän.

Hauholaislähtöinen nainen kertoo muuttaneensa kuukausi Koko Suomi leipoo -kuvausten jälkeen Helsinkiin.

– Tuntui luontevalta osallistua Miss Helsinki -kisaan. On ollut tosi jännä päivä. Olen aina ollut kiinnostunut kauneusalasta ja tykkään olla esillä, tehdä promohommia sun muuta, Penttilä kertoo finalistien julkistustilaisuudessa.

Entä onko Mailis jatkanut leipomista ohjelman jälkeen?

– Olen leiponut sittemminkin, kyllä! Muutettuani Helsinkiin tein lounasravintolassa töitä. Sitä ei tosin jatkunut hirveän pitkään, koska siinä ei päässyt olemaan luova. Lopetin ne hommat ja mietin, että mitä alkaisin tehdä ja opiskelin meikkaajaksi. Olen tehnyt toiminimellä meikkauskeikkoja. Olin kesällä tuuraamassa myös MTV:llä.

Penttilä nousi taannoin otsikoihin, kun hänet nähtiin yhdessä ohjaajakuuluisuus Renny Harlinin kanssa.

– En halua kommentoida sitä asiaa yhtään. Olen tällä hetkellä sinkku.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja