Kohufutaaja Neymarille jälleen huonoja uutisia – on pitkään pelikiellossa Mestarien liigassa

Viime viikot kohuotsikoiden keskellä pyörinyt brasilialaistähti Neymar on saanut jälleen huonoja uutisia. Euroopan jalkapalloliitto UEFA ei hyväksynyt Neymarin seurajoukkueen Paris Saint-Germainin valitusta hyökkääjätähden pelikieltoon liittyen.

27-vuotias Neymar sai alun perin kolmen ottelun pelikiellon antamistaan kommenteista, joita hän laukoi PSG:n ja Manchester Unitedin välisen Mestarien liigan pudotuspeliottelun jälkeen.

Neymar piti ”häväistyksenä” tuomariston päätöstä antaa Unitedille rangaistuspotku ottelun lisäajalla. Seuranneen maalin myötä United eteni jatkoon kyseisestä otteluparista.

Erikoisen tapauksesta teki se, että Neymar sai pelikiellon, vaikka hän ei ollut edes kentällä kyseisessä ottelussa loukkaantumisen takia.

– Tämä on häväistys. Neljä jätkää, jotka eivät tiedä mitään jalkapallosta, katsovat hidastuksena uusintaa television edestä. Mitä hän olisi voinut tehdä käden kanssa, kun hän on kääntänyt selkänsä? Neymar kyseli Instagram-päivityksessään, josta itse pelikielto langetettiin.

Neymar viittasi kyselyllään PSG:n puolustajaan Presnel Kimpembeen, johon Unitedin portugalilaislaitapuolustaja Diego Dalot osui kaukolaukauksellaan. Tuomariston mielestä Kimpembe syyllistyi tapauksessa käsivirheeseen, minkä johdosta United sai rangaistuspotkun.

Tämän englantilaishyökkääjä Marcus Rashford upotti sisään, minkä myötä United meni vierasottelussa 3-1-johtoon. Lopulta otteluparin yhteismaalit olivat 3-3, Unitedin mennessä jatkoon vierasmaalisäännön myötä.

UEFA käsitteli PSG:n valituksen pelikieltoon liittyen, pitäen sen kuitenkin voimissaan.

Näin ollen brasilialaishyökkääjä on sivussa peräti puolet uuden Mestarien liigan kauden alkulohkovaiheesta.

Neymaria on yhdistetty tuoreeltaan entisen seuransa FC Barcelonan riveihin. Lehtiväitteiden ja raporttien mukaan PSG on jopa valmis myymään brasilialaistähden muualle.

Siirtohuhujen lisäksi Neymar on ollut sangen ikävissä merkeissä esillä, sillä häntä on epäilty raiskauksesta. Tapauksessa brasilialaisnainen teki rikosilmoituksen Neymarista toukokuussa Pariisissa käydyn tapaamisen perusteella. 

Lue myös:

    Uusimmat