Puolustajan painajainen: Neymar-episodista jaettu tappouhkauksia – myös perhe kärsii

3:03
Tulosruutu näytti kuvaa PSG–Marseille-ottelun käsistä riistäytyneistä tapahtumista.

Marseillen espanjalaispuolustaja Álvaro González elää parhaillaan painajaista. Joukkuekaveri Valentin Rongier paljastaa miehen saaneen tappouhkauksiakin sunnuntai-iltana pelatun Ranskan jalkapalloliigan PSG-ottelun jäljiltä.

Tapahtumat PSG:n ja Marseillen välisessä huippukamppailussa riistäytyivät lisäajalla käsistä, ja peräti viisi pelaajaa ajettiin ulos. Gonzálezilla oli nokkapokkaa PSG:n brasilialaistähti Neymarin kanssa, ja Neymar läpsäytti häntä kädellään takaraivoonkin.

Neymar syytti Gonzálezia rasistisesta kielenkäytöstä. Hän kirjoitti myöhemmin, ettei kunnioita Gonzálezia, ja lisäsi, ettei tällä ole luonnetta.

González on kiistänyt rasismin ja kutsunut Neymaria huonoksi häviäjäksi. PSG kärsi ottelussa 0–1-tappion.

"Elää vaikeaa aikaa"

Marseillen keskikenttämies Rongierin mukaan kaikki joukkueen pelaajat tukevat Gonzálezia.

– En kuullut mitään, hän viittasi rasismiväittämiin BBC:n mukaan.

– Luonnollisesti tämä on vaikuttanut häneen (Gonzáleziin). Tämä ei ole koskaan helppoa. Kun hän oli puhelimellaan matkalla kotiin, hän näki, että hän oli saanut tappouhkauksia ympäri maailman asioista, joita ei ollut edes todistettu.

Rongierin mukaan Gonzálezin perhekin on kärsinyt tapauksesta.

– Tämä on vaikuttanut myös hänen perheeseensä. Ihmiset eivät tajua tätä. Hän elää vaikeaa aikaa. Me olemme hänen tukenaan.

Ranskan jalkapalloliigan kurinpitokomitea kokoontuu keskiviikkona tutkimaan annettuja viittä punaista korttia. Komitea tulee käyttämään hyödykseen tuomariraportteja ja ottelukuvaa arvioidessaan mahdollisia jatkotoimenpiteitä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja