Kodittomalle miehelle hurja TikTok-suosio vain vuorokaudessa – "vihaiset videot" ovat naurattaneet jo miljoonia

Tiktokin twerkkaushaaste saattaa ihmisiä sairaalaan: ”Olkaa varovaisia tehdessänne Wap Wap:ia!” 1:58
Katso myös: TikTokin twerkkaushaasteen vuoksi tiktokkaajia joutui jopa sairaalaan!

Amerikkalaismiehen vihaisista videoista tuli välitön hitti TikTokissa.

Indianassa asuva Oneya Johnson, 22, sai vuorokaudessa yli miljoonaa seuraa TikTok-tililleen, kertoo Buzzfeed.

Oneya loi tilinsä elokuun loppupuolella tarkoituksenaan julkaista huumorimielellä videoita, joissa hän reagoi vihaisen kuuloisesti muiden ihmisten julkaisemiin sisältöihin – siitä myös tilin nimi @angryreactions, vihaiset reaktiot. Miehen sanomien mukavien asioiden ja vihaisen äänensävyn välillä on kuitenkin hauska ristiriita.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jo ensimmäisestä videosta tuli välittömästi viraalihitti. Oneya teki niin kutsutun duettovideon toisen käyttäjän kakun koristelua esittelevästä videosta, jossa pyydettiin, etteivät videon katsoneet olisi niin ilkeän kriittisiä käytetyistä tekniikoista.

– Kuka on sinulle ilkeä? huutaa Oneya duettovideolla vihaisena.

– Tuo kakku näyttää hyvältä, mies karjuu suuttuneen kuuloisena.

"En vieläkään voi uskoa sitä"

Jo yhden vuorokauden aikana miehen tilille oli ilmoittautunut yli 1,3 miljoonaa seuraajaa, nyt heitä on jo 3,7 miljoonaa. Elokuun 24. päivä julkaistua ensimmäistä videota on katsottu tähän päivään mennessä jo 42 miljoonaa kertaa.

– En rehellisesti voinut uskoa sitä, kuinka nopeasti tilin suosio räjähti – en vieläkään voi uskoa sitä, Oneya kertoi Buzzfeedille.

Vihaisten videoiden konsepti osui ja upposi TikTok-kansaan.

– Olen peloissani, mutta... myös niin tyytyväinen, kommentoi eräs.

Ensijulkaisunsa jälkeen Oneyalta on ilmestynyt videota toisensa perään. Vihaiset reaktiot ovatkin jatkaneet voittokulkuaan. Mies julkaisi esimerkiksi videon, jossa reagoi aggressiivisesti mutta kiitollisesti siihen, että hänestä tuli sensaatio nuorison suosimassa sovelluksessa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Näytän vihaisimmalta ihmiseltä maailmassa"

Vaikka vihaisten videoiden konsepti naurattaa monia, idea ei ole lähtöisin puhtaasti hauskanpidosta.

– Periaatteessa otin sen, miten maailma minut näkee ja sen, millainen oikeasti olen, ja vain yhdistin ne, Oneya selittää.

– Jos kävelen ohitsesi kadulla enkä sano mitään, näytän vihaisimmalta ihmiseltä maailmassa. Mutta kun opit oikeasti tuntemaan minut, olen oikeastaan todella positiivinen persoona.

Positiivinen Oneya on ollut kuitenkin koditon siitä lähtien, kun hänen vuokraisäntänsä hääti hänet pois kodista, jonka hän jakoi yhdessä ex-tyttöystävänsä kanssa. Indianan Lafayetteen muuttanut Oneya on asunut autossaan ja kuvannutkin monet videoistaan siellä tai toisten ihmisten kodeissa, Buzzfeed kertoo.

Oneyan ex-tyttöystävä ja lasten äiti kertoo uutissivustolle, että miehen kovan äänen aiheuttamat valitukset vaikuttivat häätöön

– Oneya on iso ja hänen äänensä on kovempi kuin minun, joten naapurit kuulivat vain hänet.

Nainen on kuitenkin iloinen lastensä isän TikTok-menestyksestä.

– Kun näin ensimmäisen videon, olin kuolla nauruun, hän kertoo.

Lähde: BuzzfeedLue myös:

    Uusimmat