Tarjoilija luuli asiakkaiden alkavan pelata peliä – pian paljastuikin huikea yllätys: "Ei teidän olisi tarvinnut!"

Upea ele! Hääpari lahjoitti juhliensa ruoat turvakotiin 1:27
Katso myös: Tämä hääpari lahjoitti juhliensa ruoat turvakotiin.

Asiakkaat yllättivät kovia kokeneen tarjoilijan tuhannen dollarin tipillä, kertoo muun muassa Fox News.

Washingtonilainen tarjoilija sai asiakkailta tuhannen dollarin tipin muutamaa päivää ennen kuin ravintola joutui lopettamaan ruoan tarjoilun asiakkaille ravintolassaan koronavirusrajoitusten vuoksi.

Cassy Palmer työskentelee tarjoilijana Village Bistrossa Kennewickissä. Erään sunnuntaisen työvuoronsa aikana eräät asiakkaat järjestivät hänelle aikamoisen yllätyksen.

Tuhannen dollarin tippi

Cassy kertoo KEPR-sivustolle, että aluksi seurue vaikutti ihan tavanomaiselta. Kun hän tuli laskuttamaan heitä, hän huomasi, että he olivat asetelleet pöydälle nurin päin kahdeksan punaista muovimukia. Tapahtumasta kuvatulla videolla näkyy, miten eräs nainen pyytää Cassya nostamaan yhtä kipoista, sillä hänen tippinsä on piilotettu yhden kupin alle. Cassyn pitäisi arvata, minkä mukin alla rahat ovat.

Kun Cassy nosti mukin, sen alta paljastui seteleitä. Hänen yllätyksekseen myös muiden mukien alta löytyi kahisevaa. Seurue oli yllättänyt Cassyn lahjoittamalla hänelle yhteensä tuhat dollaria tippiä. 

Videolla Cassy kiittelee seuruetta.  Hän kertoi luulleensa, että he olivat alkamassa pelata opiskelijoiden suosimaa beer pongia. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Oi, miten ystävällistä. Ei teidän olisi tarvinnut, Cassy toteaa.

Yhdessä seurue toivottaa hänelle hyvää joulua.

Takana vaikeita vuosia

Cassy kertoo KEPR-TV-sivustolle, että hän on ollut töissä tässä bistrossa kaksi vuotta. Sen ajan hän on ollut erossa alkoholista. Cassy on vuosien ajan kamppaillut riippuvuutensa kanssa ja ollut jossain vaiheessa koditon.

– Kaikki on ollut yhtä vuoristorataa, mutta tämä on ollut ihan paras työpaikka, koska täällä on niin yhteisöllistä ja koko porukka ja asiakkaat tuntuvat yhdeltä suurelta perheeltä, hän kertoo.

KEPR-TV-sivuston mukaan joukko paikallisia liikenaisia oli kerännyt Cassylle tämän tipin. Se annettiin hänelle juuuri ennen kuin Washingtonissa astui voimaan uusia koronavirusrajoituksia. Fox News kertoo, että viime viikon keskiviikosta alkaen ravintolat ja baarit eivät ole enää saaneet ottaa asiakkaita ruokailemaan sisään ravintoloihin. Rajoitukset ovat voimassa ainakin 14. joulukuuta saakka.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Fox News, KEPR-TV

Lue myös:

    Uusimmat