Tara näki joka päivä kadulla saman, kodittoman naisen – pyysi someseuraajiltaan apua naisen yllättämiseksi: "Olen niin kiitollinen tämän nuoren naisen hyvyydestä"

21-vuotias keräsi tonnin kodittomalle naiselle 1:38
21-vuotias keräsi tonnin kodittomalle naiselle

21-vuotias Tara päätti kerätä rahaa kodittomalle naiselle, jonka näkee päivittäin.

Koditon Jolivette Gonzalez sai yllättävän lahjan täysin tuntemattomalta ihmiseltä. Hän on elänyt kaksi vuotta ilman kotia, mutta ei huomaamatta: 21-vuotias Tara Harris näki Jolivetten lähes joka päivä vuoden ajan kadulla liikuessaan. Nuori nainen kiinnitti huomiota kodittomana elävään Jolivetteen.

– Hän ei koskaan pyydä rahaa, hän ei kerjää, hän pysyttelee omissa oloissaan ja on supersuloinen, Tara kommentoi CNN:lle.

Päätti valjastaa someseuraajansa hyvään tarkoitukseen

Taralla on runsaasti seuraajia videopalvelu TikTokissa. Hän päätti yrittää piristää Jolivettea somen avulla, ja järjesti tälle rahankeräyksen.

– Hän näyttää niin surulliselta, se särkee sydämeni. 50 senttiä, dollari, mitä tahansa sinulta liikenee, haluaisin yrittää kerätä tonnin ja antaa sen hänelle, Tara kuvaili ideaansa TikTokissa.

Tara ei odottanut ideansa toimivan, mutta nettikansa yllätti hänet.

"Hän oli sokissa"

Yllättävää kyllä, tuhannen dollarin tavoite täyttyi tunnissa. Tara piti lupauksensa ja antoi rahat Jolivettelle. Tapaaminen myös videoitiin.

– Hän oli sokissa. Hän vain tuijotti minua. Sanoin, etten pilaile, vannon. Näytin hänelle ne [rahat] ja hän sanoi "herran tähden, kiitos", Tara kuvailee.

"Olen niin kiitollinen tämän nuoren naisen hyvyydestä"

Jolivette oli täysin yllättynyt tilanteesta. Rahalahja tuli enemmän kuin tarpeeseen: nainen kertoo menettäneensä "elämänsä rakauden" vain nelisen kuukautta sitten. Taran teko sai hänet uskomaan ihmiskuntaan.

– Hyviä asioita voi tapahtua yllättäen, Jolivette totesi CNN:lle.

Rahat Jolivette aikoo säästää, jotta voi käyttää ne asuinpaikan hankkimiseen.

– Olen niin kiitollinen tämän nuoren naisen hyvyydestä, hän sanoo.

Lähteet: CNN, Tiktok.com/@taraswrld

Lue myös:

    Uusimmat