Kiusallinen hetki tallentui videolle: Nainen käveli ohi oman kosintansa

TikTok-video kosintansa ohi kävelevästä naisesta on naurattanut jo miljoonia. Naisella on käytökselleen looginen syy.

Monien unelmissa kosinta on äärimmäisen romanttinen hetki, joka elää parin muistoissa läpi yhteisen loppuelämän. Todellisuudessa aina ei käy näin ruusuisesti.

Yksi esimerkki tästä saatiin, kun TikTok-käyttäjä @annedee_ jakoi oman kiusallinen kosintakokemuksensa. Nainen ei huomannut polvillaan olevaa poikaystäväänsä vaan käveli tämän ohi.

Syynä aurinko ja väärinymmärrys

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Läheiset tiesivät kosinnasta ja olivat kamerat valmiina ikuistamassa tilannetta. Kosinnan sijaan videolle taltioitui, miten Annedee kävelee terassille polvistuneen poikaystävänsä ohi tähän vilkaisematta. Vasta päästyään lähellä seisovan ystävänsä luo Annedee tajuaa virheensä.

– Puolustukseni sanon, että aurinko häikäisi silmiäni, hän kirjoittaa videonsa yhteydessä.

Verkkolehti Mirror kertoo, että kommellus oli lisäksi seurausta pienestä väärinymmärryksestä. Annedeen isä avasi tyttärelleen väärän oven suhteessa kosijan sijaintiin.

Kosinta, joka ei unohdu

Siinä mielessä kosinta oli kuitenkin onnistunut, että se ei hevin unohdu. Annedee itse toteaa, ettei tule koskaan pääsemään yli tapauksesta. Kosinnassa riittää muisteltavaa myös pariskunnan kesken, Annedee nimittäin vastasi kyllä.

– Vaikka kaikki ei mennyt suunnitellusti, kosinta oli täydellinen, sillä nyt saan avioitua parhaan ystäväni kanssa.

Kosinta voisi mennä pahemmallakin tavalla pieleen. Eräs mies polvistui kosimaan tyttöystäväänsä koripallo-ottelussa, mutta sivullisen henkilön toiminta pilasi kaiken. Myös veneen laidalla ja ruuhkaisella sillalla tapahtuneet kosinnat päättyivät juuri kuten kuvitella saattaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat