Sivullinen pilasi kaiken: Kosinta meni karmealla tavalla pieleen!

Miehen ikävästi päättynyt kosinta herättää säälin tunteita.

Kosiessa ei aina tule varauduttua kaikkeen – kuten vaikka sormuksen katoamiseen. Hiljattain uutisoitiin esimerkiksi miehestä, jonka romanttinen kosinta vesiputouksilla päättyi siihen, että sormus lipesi otteesta virtaavaan eteen.

Nyt samanlaisen epäonneen joutui koripallo-ottelua tyttöystävänsä kanssa seuraamassa ollut mies, joka polvistui kosimaan tätä kameran kuvatessa heitä. Otteluista tutuissa "Kiss Cam" -osuudessa kamera kuvaa rakastuneita pareja, joiden tarkoitus on suudella toisiaan muiden iloksi. Tämä poikaystävä nosti kuitenkin panosta ja tarjosi suudelman lisäksi sormusta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Taustalla ollut mies, joka saattoi olla kosivan miehen ystävä tai sitten vain innostunut fani, pilasi kuitenkin kaiken. Hän hyppäsi kesken kosinnan taputtamaan miestä selkään hehkutuksena onnistuneesta suorituksesta. Innostuneen eleen seurauksena sormus putosi miehen sormista. Sekä pariskunta itse että ympärillä olleet ihmiset aloittivat kiihkeän metsästyksen, mutta ei ole tietoa siitä, löytyikö sormus lopulta.

Atlanta Hawks jakoi videon Twitter-tilillään, jossa se on ansainnut jo yli 23 000 tykkäystä.

– Tämän takia sormusta pidetään rasiassa, kun kositaan, totesi eräs Twitter-käyttäjä.

Moni on myös toivonut, että tilanne on lavastettu, niin kurjalta sitä tuntuu katsoa.

Lähteet: Mashable, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat