Kissa katosi vuonna 2002 – 15 vuoden kuluttua perhettä odotti yllätys

Winston-kissa oli lähtenyt usein ulos itsekseen, mutta palannut aina parin päivän kuluttua. Vuonna 2002 kissa kuitenkin jäi sille tielleen.

Englantilaispariskunta sai yllättyä toden teolla saadessaan soiton eläinlääkäriltä joulukuussa 2017. Lääkäri halusi ilmoittaa löytäneensä Janin, 56, ja Peterin, 65, kissan.

Erikoisen tarinasta tekee se, että Winston-kissa katosi jo vuonna 2002.

– Se oli valtava shokki. En ajatellut, että enää näkisin kissaa, Jan kertoi BBC:lle.

Jo ennen vuoden 2002 "kohtalonpäivää" Winston oli lähtenyt usein ulos itsekseen, mutta palannut aina parin päivän kuluttua. Lopulta kissa kuitenkin jäi sille tielleen.

Kun kissa katsoi, Jan ja Peter olivat juuri muuttaneet yhteen. Omistaja uskookin, että kissaa muutto ei miellyttänyt, joten se päätti lähteä pois. Osansa saattoi olla myös perheen lapsilla, joille lemmikin kotiinpaluu oli aina iloinen yllätys, ja he suitsuttivat kissaa sen palatessa retkiltään.

– Se on hyvin varautunut kissa, enkä usko, että se piti liiasta hössötyksestä, Peter analysoi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kauan retkillään viihtynyt kissa löytyi noin 56 kilometrin päästä, harhailemasta tieltä.

– Eläinlääkäri otti kissan mukaansa, skannasi sen ja soitti meille. Sitä saa outoja puheluita ja ajattelee, että "eihän se voi olla", Peter kuvaa.

– Mutta kun he sanoivat, että kissa on Winston, miten he olisivat voineet tietää sen? Joten ajattelin ”tämän täytyy olla totta”.

Winstonin pelasti sen niskassa oleva mikrosiru, josta vielä löytyivät omistajien tiedot.

— Se pelasti kissan hengen, koska jos sitä (sirua) ei olisi ollut, kissa olisi lopetettu, koska se näytti niin pahalta.

Perhe maksoi Winstonin eläinlääkärikulut, ja nyt se viettää seniorielämää sisäkissana. Peter itse uskoo, ettei kissalla ole enää paljoa aikaa jäljellä.

– Maksoi melkoisesti saada se takaisin, mutta vaimollani on suurempi sydän kuin mitä minun lompakkoni on, hän heitti.

Daily Mirror -lehden Facebook-sivulla kommentoijat ovat ihastuneita Winstonin tarinaan. Osa ihmettelee, miksi Peter valittelee eläinlääkärilaskuista, vaikka sai rakkaan lemmikkinsä takaisin.

– En voi uskoa, että hän kommentoi eläinlääkärilaskuja! Ajatelkaa vain, miten paljon he ovat säästäneet (kissan)ruokakuluissa vuosien aikana, sen pitäisi enemmän kuin riittää kattamaan laskut, Julia Taylor heittää.

Perhe ei tiedä, missä kissa on nämä vuodet seikkaillut. Winstonin poissaollessa perhe-elämä on kuitenkin kokenut muutoksia: perheeseen on otettu koira. Toivottavasti se ei saa kissaa karkaamaan uudelleen!

Lähde: Mirror.co.uk,Bbc.com, Facebook

***

1:02

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja