Kirjailija Juha Vuorinen onnitteli pyöreitä täyttänyttä lastaan hellyttävällä kuvalla – myös vaimo täytti vuosia samana päivänä

Tästä asiasta Juha Vuorinen on kirjailijana kaikkein ylpein 3:55
Tästä asiasta Juha Vuorinen on kirjailijana kaikista ylpein.

Juoppuhullun päiväkirjat -kirjailija Juha Vuorisen yksi lapsi ja vaimo täyttivät vuosia.

Juoppohullun päiväkirjat -kirjasarjastaan tunnettu kirjailija Juha Vuorinen juhlisti lapsensa 20-vuotissyntymäpäivää jakamalla Instagramissa 9. kesäkuuta hellyttävän kuvan hänestä ja sankarista. Hänen Tuija-vaimonsa viettää syntymäpäiväänsä niin ikään samana päivänä kuin yksi lapsistaan.

– Tämä rakas kuolakalle (kuvassa oikealla) täyttää tänään pyöreät 20 vuotta. Hänet maailmaan pyöräyttänyt rakkauspalloni täyttää myös tänään vuosia, kuulemma 25 vuotta (ikää ei ole tarkistettu passista). Molemmille hulluna hakkaavan sydämeni pohjasta paljon onnea, Vuorinen kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuorisella on vaimonsa kanssa yhteensä neljä lasta. 

Perheellä on myös Hilma-niminen kultainennoutaja, joka näkyy Vuorisen somekanavalla tasaiseen tahtiin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Syyskuussa 2022 Vuorinen kertoi MTV Uutisille muuttaneensa perheineen jälleen hetkeksi Espanjan auringon alle. Vuorinen myönsi tuolloin, että hänen kaltaiselleen ”intohimosta elävällä miehelle” Espanja tuntuu enemmän kodilta kuin Suomi – niin rakas kotimaa kuin se onkin.

– Huomaan, että täällä Suomessa haluni halailla ihmisiä – ei nyt ihan ventovieraita tuolla kadulla – ehkä koetaan oudoksi, kun taas Espanjassa se on sydämellä elämistä, Vuorinen kertoi tuolloin.

Vuorisen on voinut nähdä myös Hyvät ja huonot uutiset -tv-ohjelman panelistina.

Lue myös:

    Uusimmat