Kimi Räikkösen F1-tallista levisi joulun alla huolestuttava uutinen – tallikaverilta huojentava kommentti: "Kaikki hallinnassa"

Saksalainen Motorsport-Magazin uutisoi joulun alla, että Kimi Räikkösen edustama Alfa Romeon F1-talli olisi reputtanut FIAn törmäystestin vakavin seurauksin. Tallikaveri Antonio Giovinazzi rauhoittelee nyt huolestuneita.

Motorsport-Magazin huomautti uutisessaan, ettei törmäystestin reputtaminen ole sinällään mitenkään tavatonta, mutta saksalaislehden mukaan Alfa Romeon auton runko romuttui testissä totaalisesti.

Alkuperäinen arvio oli, että uuden C39-auton kehitystyöhön olisi tullut tämän seurauksena useiden viikkojen mittainen viivästys, kun runko olisi pitänyt rakentaa uudestaan ja tehdä siihen muutoksia, jotka estäisivät surkean testituloksen toistumisen.

Toiseen täyteen kauteensa Alfa Romeo -kuljettajana valmistautuvan Giovinazzin mukaan tilanne ei ole lainkaan niin vakava kuin julkisuudessa on annettu ymmärtää.

– Ei, ehdottomasti ei. Meillä on kaikki hallinnassa. Teemme kovasti töitä ja toivomme, että automme on kilpailukykyinen heti kauden alusta lähtien. Emme ole huolissamme, Giovinazzi sanoi Motorsportin haastattelussa.

F1-tallit esittelevät uudet autonsa helmikuun puolivälin tietämillä. Talvitestit ajetaan Katalonian moottoriradalla kahtena kolmen päivän rupeamana, 19.–21. ja 26.–28. helmikuuta.

Ennätyspitkä, 22 osakilpailua käsittävä F1-kausi alkaa Australian GP:llä 15. maaliskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat