F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Kimi Räikkösen F1-tallista kantautui huolestuttavia uutisia

3:49
Videolla juttua Kimi Räikkösen Abu Dhabin GP:stä.

Kimi Räikkösen edustama F1-talli Alfa Romeo on ajautunut vaikeuksien keskelle. Saksalaisen Motorsport-Magazinin mukaan Alfa Romeo reputti uuden kauden alla tehtävän törmäystestin. Seuraukset ovat varsin merkittävät.

F1:ssä törmäystestin reputtaminen ei ole mitenkään epänormaalia. Alfa Romeolle tapaus aiheuttaa kuitenkin suurta päävaivaa.

Motorsport-Magazinin mukaan Alfa Romeon auton runko romuttui totaalisesti kansainvälisen autoliiton FIA:n testissä. Tämä johti hylkäykseen.

Yleensä reputus johtaa siihen, että tallit joutuvat tekemään pieniä viilauksia. Nyt seuraus on se, että Alfa Romeon pitää rakentaa koko runko uudestaan, samalla muokaten sitä niin, että runko läpäisee uudet testit.

Lehden mukaan Alfa Romeon auton kehitystyöhön tulee nyt merkittävä, useiden viikkojen mittainen viivästys.

F1:ssä kauden ensimmäinen tapahtuma tulee vastaan helmikuussa, jolloin ajetaan talvitestit. Ensimmäinen kolmen päivän rupeama on ohjelmassa 19.-21.2. Toinen ajetaan 26.-28. helmikuuta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja