Kim Kardashian läpäisi lakiopintoihinsa liittyvän kokeen – asianajajaksi pyrkivä supertähti iloitsee Instagramissa: "Tiedän, että isäni olisi niin ylpeä"

1:40
Kim Kardashian murtuu Keeping Up With the Kardashians -trailerissa

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian on askeleen lähempänä asianajajan uraa.

Lakia lukeva ja asianajajaksi pyrkivä tosi-tv-tähti Kim Kardashian on saavuttanut tärkeän lakiopintoihinsa liittyvän merkkipaalun. Supertähti kertoi nimittäin Instagram-tilillään läpäisseensä Baby bar -kokeen, eli First-Year Law Students' Examination -kokeen.

Newsweekin ja JD Advising -sivun tietojen mukaan Baby bar on yksipäiväinen, seitsemän tuntia kestävä koe, joka on suunnattu ensimmäisen vuoden oikeustieteen opiskelijoille. Kokeen luonnehditaan olevan niin haastava, että sen läpäisyaste voi olla yleisen asianajajakokeen läpäisyastetta alhaisempi.

– Oh my f*cking God, läpäisin Baby bar -kokeen! Peiliin katsoessani olen todella ylpeä naisesta, joka katsoo tämän päiväisestä heijastuksesta takaisin, Kardashian kirjoittaa postaamansa kuvan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kardashian kirjoittaa postauksessaan, että hänen matkansa lakikoulussa ei ole ollut helppo, eikä hän ole saanut sitä tarjottuna.

– Epäonnistuin tässä kokeessa kolme kertaa kahden vuoden aikana, mutta nousin joka kerta ylös ja opiskelin kovemmin, kunnes tein sen, tosi-tv-tähti jatkaa lisäten, että kolmannella koekerralla hän oli sairastunut koronaan, muttei antanut sen haitata.

Kardashian kertoo postauksessaan, että Kaliforniassa, jossa hän opiskelee lakia, tulee suorittaa kaksi bar-koetta. Hänen läpäisemänsä baby bar -koe oli vasta ensimmäinen.

Perinteisesti lakikoulut on akkreditoitu, eli niiden pätevyys on todettu. The Sunin mukaan Kardashian ei ole virallisesti ilmoittautunut akkreditoituun lakikouluun, vaan hän opiskelee niin sanotun oppisopimuksen avulla.

– Huippujuristit kertoivat minulle, että tämä oli lähes mahdoton matka ja perinteistä lakikoulua vaikeampi reitti, mutta tämä oli ainoa vaihtoehtoni ja tuntuu niin hyvältä olla täällä ja matkalla kohti tavoitteitani, Kardashian iloitsee.

Kardashianin vuonna 2003 menehtynyt isä Robert Kardashian oli asianajaja. Kardashian on kertonut viime vuosina haluavansa kunnioittaa edesmennyttä isäänsä ja edistää rikosoikeudellisia ongelmia. 

– Tiedän, että isäni olisi niin ylpeä ja hän olisi itseasiassa järkyttynyt kuullessaan, että tämä on nyt minun polkuni, mutta hän olisi ollut paras opiskelupartnerini, Kardashian kirjoittaa.

Postauksensa lopussa tosi-tv-tähti muistuttaa, ettei periksi tulisi antaa.

Kardashian kertoi toukokuussa 2019 suunnitelmastaan ryhtyä lakimieheksi. Hänen on tarkoitus suorittaa Kalifornian asianajajakoe vuonna 2022.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja