Kanye West ei hyväksy Kim Kardashianin uutta suhdetta – pitää ex-vaimonsa uutta suhdetta vitsinä

8:02
Kanye Westin mielenterveys on aiheuttanut jo pitkään huolta. Räppäri on kertonut sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä.

Kanye West ei hyväksy Kim Kardashianin uutta suhdetta. 

Seurapiirikaunotar Kim Kardashianin, 41, siirtyminen ihmissuhteissaan eteenpäin ei vakuuta hänen ex-aviomiestään Kanye "Ye" Westiä, 44. 

Kardashian on kuvattu viime aikoina useaan otteeseen koomikko Pete Davidsonin, 28, kanssa käsikkäin. Davidson tunnetaan parhaiten Saturday Night Live -ohjelmasta. 

Westin lähipiirin mukaan räppäri pitää Kardashianin uutta suhdetta "huvittavana" eikä ota asiaa lainkaan todesta.

– Kanye ei hyväksy tilannetta, lähde kertoi In Touch -sivustolle. 

Lähteen mukaan Kardashian ei kerro Westille kaikkea suhteestaan Davidsoniin. Syy lienee se, että West on avautunut julkisesti useaan otteeseen halustaan palata yhteen ex-vaimonsa kanssa.

Los Angelesissa järjestetyssä kiitospäivän tapahtumassa räppäri myönsi avoimesti tehneensä virheitä avioliitossaan. Lisäksi uskonnollisuudestaan tunnettu räppäri vetosi puheessaan Jumalan tahtoon. 

– Jos vihollinen voi erottaa Kimyen (Kim- ja Kanye nimien yhdistelmä), miljoonat perheet tulevat uskomaan, että ero on ok. Kun Jumala tuo Kimyen takaisin yhteen, miljoonat perheet ottavat mallia siitä, että vaikeudet voidaan voittaa, räppäri saneli.

Erottuaan tämän vuoden helmikuussa Kardashianista West on itsekin deittaillut muita naisia. Viimeisimpänä rakkaana huhuttiin  Page Six -lehden -lehden mukaan olevan mallina työskentelevä 22-vuotias Vinetria.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja