Kim Kardashian avoimena suhteestaan julkisuuteen: "Olin kiusallisen pakkomielteinen"

Kim Kardashian West paljastaa halunneensa pakkomielteisesti julkisuuteen.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian West on ollut julkisuudessa yli kymmenen vuotta, ja on siinä ajassa noussut koko maailman tuntemaksi superjulkkikseksi. Keeping Up with the Kardashians -sarjasta tunnetuksi tulleella tähdellä on satoja miljoonia seuraajia sosiaalisessa mediassa, oma vaatemallisto ja miljoonaomaisuus.

Tuoreessa haastattelussa Kardashian West paljastaa, että ennen tähteyteen nousemista hänellä oli pakkomielle tulla kuuluisaksi. Hän avasi julkisuuteen liittyviä mietteitään Vogue Arabia -lehdelle.

– Raha oli aina tavoite, mutta minulla oli pakkomielle kuuluisuudesta. Olin kiusallisen pakkomielteinen, hän kertoi.

– Olen samaa mieltä siitä, että julkisuus voi olla addiktoivaa. Nykyään keskityn eri asioihin.

Keeping Up with the Kardashians -sarjasta on tullut jo 16 tuotantokautta. Kardashian West on jakanut valtavan yleisön kanssa avioliittonsa, lapsensa ja sotkuisen avioeronsa. Mikään ei kuitenkaan kaduta häntä.

– Edes synkimpinä aikoinani en kadu, että asetin itseni koko maailman nähtäville. Vuosien aikana moni on kertonut, että se on auttanut heitä tuntemaan olonsa vähemmän yksinäiseksi, kun he ovat käsitelleet omia vastoinkäymisiään, hän kertoo.

– Rakastan sitä, että minulle on annettu mahdollisuus saada ääneni kuuluviin, vaikka toisinaan toivon, että minulla olisi enemmän yksityisyyttä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat