Kim Kardashian avautui Khloé-siskonsa pettämiskohusta: "Tämä on todella surullinen tilanne"

Kim Kardashian kommentoi siskonsa miehen ympärillä vellovaa pettämiskohua.

Kim Kardashianin sisko Khloe Kardashian synnytti hiljattain esikoisensa True Thompsonin. Juuri ennen lapsen syntymää tosi-tv-tähti joutui pettämiskohun ryöpyttämäksi, kun kävi ilmi, että hänen poikaystävänsä ja lapsen isä koripalloilija Tristan Thompson oli pettänyt raskaana ollutta tyttöystäväänsä useaan otteeseen raskauden aikana.

Kim vieraili eilen Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa, jossa juontaja kysyi hänen tuntemuksiaan pettämiskohua kohtaan. Kimiltä ei löytynyt sympatiaa jaettavaksi Thompsonille.

– En osaa kuvailla sitä muuten kuin, että tilanne on todella syvältä, Kim aloitti.

– Khloe laittaa aina koko sydämensä peliin suhteissaan. Kohtelemme jokaisen seurustelukumppaneita kuin osana perhettämme. Me kannustimme Khloea ja kannustamme yhä. Tämä on todella surullinen tilanne, Kim jatkoi.

Kardashainin klaanin johtohahmoihin kuuluva Kim ei kuitenkaan halunnut lähteä loanheittoon. Hän oli sopinut veljensä kanssa pitävänsä liiallisen negatiivisuuden vähissä vastasyntyneen lapsen vuoksi.

– En halua keskittyä liikaa negatiivisuuteen, sillä joku päivä True tulee näkemään tämän. Voin vain olla Khloen tukena, hän on jo nyt mahtava äiti, Kim perusteli.

Kim ei paljastanut siskonsa tämänhetkistä tilannetta Thompsonin kanssa. Khloe keskittyy tällä hetkellä täysillä vastasyntyneen vauvansa hoitamiseen, mutta asuu yhä Clevelandin kaupungissa, jossa Thompson pelaa koripalloa.


Lähde: USA Today

Lue myös:

    Uusimmat