Khloé Kardashian avautui ensimmäistä kertaa pettämiskohun jälkeen: "Onnellisuutemme pitäisi olla ensisijaista"

Khloé Kardashian haluaa keskittyä positiivisuuteen.

Realitytähti Khloé Kardashian synnytti hiljattain ensimmäisen lapsensa. Juuri ennen lapsen syntymää Khloen puoliso Tristan Thompsonin syytettiin tyttöystävänsä pettämisestä raskauden aikana, vain muutama päivä ennen pariskunnan lapsen syntymää.

Nyt Khloé on jakanut raskauden ja pettämiskohun jälkeisiä ajatuksiaan puhelinsovelluksessaan. Sovelluksessa julkaistun tekstin hän omisti sisaruksilleen Kourtney KardashianilleKim Kardashian Westille, Rob Kardashianille sekä Kylie ja Kendal Jennerille.

– Toivon, että kaikki sisarukseni löytävät loputtoman onnellisuuden, tekivät he mitä tahansa! Elämä on lyhyt ja niin usein laitamme monet muut itsemme eteen, vaikka oma onnellisuutemme pitäisi olla ensisijaista, tosi-tv-tähti kirjoitti sovelluksessaan.

– Kun saavuttaa onnellisuuden, se jakaantuu kaikille ympärillämme. Toivon onnnellisuutta ja rauhaa siskoilleni ja veljelleni, Khloe päättää tekstin.

Suhdetilanne Thompsonin kanssa on toistaiseksi auki, Khloe elää tällä hetkellä Clevelandissa vastasyntyneen tyttärensä kanssa. Thompson pelaa Cleveland Cavaliersissa koripalloa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat