Kiinalaismiehen krapula: Tajusi tilanneensa humalassa riikinkukon, sian ja salamanterin

Kiinalaismies heräsi krapulan lisäksi monta ostosta "rikkaampana".

Kiinasta lähtöisin oleva Singles' Day eli tarjouksia täynnä oleva sinkkupäivä sai erään kiinalaisen miehen innostumaan nettiostoksista. Mies kertoi kokemuksestaan kiinalaisessa sosiaalisessa mediassa.

"Eilen aamuyön tunteina, kun olin humalassa, klikkailin Taobao-sivustolla ja aloin shoppailla... Ajattelin koko ajan, että ostin vain kaksi asua. Muistin yhtäkkiä katsoa vaatteiden toimituspäivää ja tajusin ostaneeni myös sian ja riikinkukon", mies kirjoitti päivityksessään.

Miehen julkaisu jaettiin kiinalaiseen mikroblogipalveluun, ja se alkoi kerätä paljon huomiota. Sitä on jaettu jo tuhansia kertoja. Tuhannet ihmiset ovat myös kommentoineet miehen toilailua.

VIDEO: Videolla suomalaismiesten baarikäyttäytymistä. Artikkeli jatkuu videon alla.

Moni kommentoija Weibossa pilkkasi miestä, mutta osa tarjosi myös käytännöllisiä vinkkejä. Eräs käyttäjä kertoi muun muassa, mitä pitää ottaa huomioon, kun huolehtii riikinkukosta, kertoo Newsweek.

The South China Morning Postin mukaan mies kertoi myöhemmin ostaneensa myös salamanterin toiselta nettisivustolta. Kiinalaislehden mukaan kuvakaappaukset ostoksista paljastivat, että minisika ja salamanteri kustansivat noin 40 dollaria kappale. Riikinkukon humalainen mies sai 55 dollarilla.

Tarina ei kerro, aikooko mies pitää eksoottiset lemmikit itsellään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja