Pariskunta joi itsensä häämatkalla niin humalaan, että osti hotellin: "Ystävämme ajattelevat, että olemme idiootteja"

7:49

Alkoholin vaikutuksen alaisena tulee helposti tehtyä impulsiivisia päätöksiä. Niin kävi myös eräälle brittiläiselle pariskunnalle, joka osti häämatkallaan kokonaisen hotellin, kertoo Mirror.

Mitä ovat lomailijoiden suosikkikohteita? Katso keskustelua yllä olevalta videolta!

Lontoolaiset Gina Lyons, 33, ja Mark Lee, 35, menivät joulukuussa 2017 häämatkalle Sri Lankaan. Pariskunta reppureissasi maassa kolme viikkoa.

Vieraillessaan Tangallessa Gina ja Mark tulivat heti hyvin juttuun erään hotellin henkilökunnan kanssa.

– Hotelli oli kurja ja todella halpa, mutta se oli aivan rannalla ja siinä oli puisen puumajan tuntumaa, josta pidämme, Gina kertoo Mirrorille.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ajattelimme, että olisi loistava idea ostaa se"

Pariskunta alkoi jo ensimmäisenä iltana juoda rommia yhdessä paikallisten miesten ja hotellin baarimikon kanssa. 12 lasillisen jälkeen Gina ja Mark saivat kuulla, että pienen hotellin vuokrasopimus oli päättymässä.

Humaltuneina kaksikko päätti maksaa vuokran ja ostaa hotellin seuraavaksi kolmeksi vuodeksi.

– Kun saimme kuulla, että se oli 10 000 puntaa [noin 11 400 euroa] vuodessa, minä ja Mark ajattelimme, että olisi loistava idea ostaa se – koska olimme niin humalassa, Gina kertoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hintaa lopulta lähes 50 000 euroa

Seuraavana päivänä kaksikko tapasi vanhan pariskunnan, jonka kanssa he hoitivat paperiasiat kuntoon. Koska yhteistä kieltä ei ollut, he pyysivät ystäviään tulkiksi.

– Koska emme ymmärtäneet suurinta osaa keskustelusta, Mark ja minä vain istuimme juomassa lisää rommia ja hitaasti tulimme jälleen humalaan, Gina selittää.

Hinnasta päästiin lopulta sopuun, ja kaksikko päätyi maksamaan noin 34 300 euroa kolmen vuoden vuokrasta kahdessa erässä maaliskuuhun 2019 mennessä.

Halvalla he eivät tosin päässeet, sillä kauppahinnan päälle tuli vielä noin 8 000 euron edestä erilaisia lisenssimaksuja ja 6 800 euroa kului hotellin kunnostamiseen.

Yllätysraskaus!

Pian kaupat hoidettuaan pariskunnalle ehti iskeä jo paniikki, sillä kävi ilmi, että Gina oli raskaana.

– Ystävämme ja perheemme ajattelevat, että olemme idiootteja ja meidän ei pitäisi tehdä tätä – meillä oli paljon velkaa häistämme ja asuimme vain pienessä asunnossa, ja nyt meillä oli vauva tulossa, Gina kertoo.

– Minusta tuntui kuin olisin jo huono äiti, koska tunsin syyllisyyttä, että olin tuhlannut kaiken tämän rahan yrityksen ostamiseen, joka ei ehkä toimi. Minua kiusasi vastuuttomuuden tunne, mutta joko siinä menee syteen tai saveen – joten me päätimme, että meidän täytyy saada se toimimaan.

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä pieni Tangallessa sijaitseva hotelli siirtyi Ginan ja Markin hallintaan. Nyt bed and breakfast -majapaikkana toimiva hotelli kulkee nimellä Lucky Beach Tangalle. Toistaiseksi asiakkaita on virrannut tasaisesti.

Pariskunta on kuitenkin sitä mieltä, että seuraavan suuren päätöksen he tekevät selvin päin.

Lähteet: FoxNews, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja