Kiefer Sutherland uskoo avaruusolentoihin

24-tähti Kiefer Sutherland uskoo maapallon ulkopuoliseen elämään. Hänen mielestään on ylimielistä uskoa ihmisten olevan maailmankaikkeuden ainoa elämän muoto.

Näyttelijä Kiefer Sutherland, 44, pohtii usein avaruusolentoja katsellessaan ylös tähtiin.

– Kun katson kirkkaana yönä taivaalle ja näen tuhansittain tähtiä, planeettoja ja kaikkea mitä universumissamme on, minun on uskottava, että elämää on kaikkialla. Olisi hyvin ylimielistä uskoa, että planeettamme olisi ainoa, joka pystyisi ylläpitämään jonkinlaista elämää, Sutherland sanoo.

Uudessa sci-fi-elokuvassa Melancholia yhtä pääosaa näyttelevä Sutherland paljastaa myös ajattelevansa omaa kuolemaansa ja pohtii usein koneeseen noustessaan, mitä tekisi lentokone-onnettomuudessa.

– Toivoisin olevani perheeni tukena katkeraan loppuun asti. Mietin asiaa usein ollessani lentokoneessa. Jos kone putoaa, miten selviäisin siitä? Huutaisinko kaikkia hyväksymään kohtalonsa vai yrittäisinkö tehdä asialle jotain? Toiveeni on, että pystyisin vain hellittämään, Sutherland pohtii.

Sutherland ei ole ainoa Hollywood-tähti, joka uskoo avaruusolentojen olemassaoloon. Esimerkiksi näyttelijä Jodie Foster lahjoitti hiljattain rahaa Kaliforniassa sijaitsevalle Search of Extraterrestrial Intelligence -tutkimuslaitokselle tukeakseen heidän työtään.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja