Kevin Lankinen hämmästyi Patrick Kanen tavasta: "Siellä hän on hymy huulilla"

Chicago Blackhawksin maalivahti Kevin Lankinen on erittäin vaikuttunut edelleen huipputasolla pelaavan NHL-tähden Patrick Kanen taidoista ja persoonasta. 

Patrick Kane näyttää edelleen parikymppiseltä, mutta niin vain aika menee. Chicago Blackhawksin ikitaiturilla on ikää jo 32 vuotta. 

Mutta taidot ja peli-ilo ovat tallella. 

Kane nakuttaa edelleen yli pistee per peli -tahtia. Pelikaverit ovat vuosien varrella vaihtuneet viereltä moneen kertaan, mutta sekään ei häntä hidasta. 

The Hockey Newsin veteraanitoimittaja Ken Campbell ehdotti Kanea jo runkosarjan parhaan pelaajan palkinnon (Hart Trophy) saajaksi

Kevin Lankinen on päässyt näkemään läheltä kauden aikana, millaisesta pelimiehestä on kyse. 

– Kane on poikkeuksellinen pelaaja. Näyttää siltä, että hän on ihan eri tasolla kuin muut, Lankinen sanoi MTV Urheilun haastattelussa.

 Viimeisten joukossa jäältä pois

Kane on vahvasti matkalla kunniagalleria Hall of Fameen uran jälkeen. Sitä valintaa puoltaa muiden muassa kolme Stanley Cupia. 

Lankisen mielestä on ollut hienoa seurata Kanen toimintaa jäällä ja sen ulkopuolella. 

– Hienoa huomata inhimillinen puoli ja se, miten paljon hän nauttii jääkiekon pelaamisesta.

Lankisen mukaan Kane on harjoitusten jälkeen yleensä viimeisiä pelaajia, jotka poistuvat jäältä. Hän jää laukomaan ja hiomaan taitojaan. 

– Voisi kuvitella, että vanhempi pelaaja ei viihtyisi jäällä enää niin hyvin. Siellä hän on hymy huulilla. Erittäin hyvä esimerkki muille. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja