Mainos

Kevan Kauppinen: Tapaamiset Novan kanssa normaaleja

Kuntien eläkevakuutuksen entinen toimitusjohtaja Markku Kauppinen vakuuttaa, ettei hänen ja vaalirahoitusvyyhteen sotkeutuneen Nova Groupin edustajien tapaamisessa ole ollut mitään kummallista.

Kauppinen myöntää Helsingin Sanomiin kirjoittamassaan mielipidekirjoituksessa, että hän on tavannut Novan edustajia viime vuosina useammin kuin julkisuudessa kerrottu 13 kertaa.

Helsingin Sanomat kertoi lauantaina Kevan selvityksestä, josta ilmeni, että Kauppinen tapasi Nova Groupin ja vaalirahoittaja Kehittyvien maakuntien Suomen edustajia 13 kertaa vuosina 2006-2008.

Kauppinen kirjoittaa, että hänen käsityksensä mukaan Nova Groupin edustajat ovat tavanneet muun muassa useiden muidenkin suomalaisten työeläkelaitosten edustajia. Siten hänen ja Novan edustajien tapaamisessa ei ole ollut Kauppisen mielestä mitään normaalista poikkeavaa.

Keskusrikospoliisi epäilee Kauppista väärennyksestä ja virkavelvollisuuden rikkomisesta. Kevan edustustilaisuuden osallistujalistaa oli muuteltu jälkikäteen poistamalla sieltä Nova Groupin edustajien nimiä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.