Kesän Seinäjoella työskentelevä Christoffer Strandberg taloprojektistaan: "On joutunut hyväksymään, ettei kaikki tapahdu hetkessä"

2:26
Christoffer Strandberg hehkuttaa uutta Masked Sinder Suomi -kautta: "Aivan älytön"

Masked Singer Suomi -ohjelmassa syksyllä nähtävän Christoffer Strandbergin kesä on vierähtänyt Seinäjoella kesäteatterin parissa, mutta näyttelijä on ajanut joka viikko kotiin Siuntioon voidakseen viettää aikaa kotona puolisonsa kanssa.

Viime kaudella Putouksen juontajana debytoinut ja syksyllä jälleen Masked Singer Suomi -ohjelmassa nähtävä Christoffer Strandberg päätyi kesän ajaksi hieman erilaisen työprojektin pariin. Kesä vierähtää Seinäjoella Törnävän kesäteatterissa Something Rotten – Jotain mätää! -musikaalikomedian parissa. Strandberg sanoo, että työ musikaalissa on ollut mukavaa vaihtelua.

– Se oli yksi syy, miksi halusin mukaan. Kun tuli puhelu, että tuletko Seinäjoelle tekemään kesäteatteria, se ei ehkä ollut kaikkein ilmeisin suunta, kun Siuntiossa asun ja olen juuri muuttanut omakotitaloon, Strandberg sanoi MTV Uutisille Masked Singerin pressipäivässä.

Hän ei kuitenkaan asettunut Pohjanmaan lakeuksille koko kesäksi, vaikka myöntää tykästyneensä Seinäjokeen, joka ei ollut hänelle ennakkoon lainkaan tuttu paikka.

– Jaan viikot niin, että teen siellä esitykset ja sitten ajan kotiin Siuntioon. Matkustaminen edestakaisin on kuluttavaa, mutta minulle on tärkeää pitää kotirutiineista kiinni, tulla kotiin ja viettää yhteistä aikaa, hän viittaa puolisoonsa Janneen.

Esitykset Seinäjoella jatkuvat elokuulle asti. Näyttelijä luonnehtii kokemuksen olleen hänelle todella positiivinen.

– Tämäkin on yksi tapa tutustua Suomeen. Ehkä jossain välissä jään kuitenkin sinne vielä vähän pidemmäksi aikaa, ja käyn tutustumassa Seinäjokeen ja lähiympäristöön paremmin, hän suunnittelee.

"Nyt on joutunut hyväksymään sen, ettei kaikki tapahdu hetkessä"

Pitkään unelmana ollut muutto omakotitaloon on vaatinut Strandbergin mukaan kärsivällisyyttä. Sisällä talossa suurempaa remonttia ei ole tarvinnut tehdä, mutta Strandberg kertoo, että sen eteen täytyy vielä tehdä töitä, jotta talosta muotoutuu omannäköinen koti.

– Alakerta on oikeastaan kokonaan vielä sisustamatta. Sitten olisi sisäkaton maalausta, ja kylppärit pitäisi päivittää. Nyt on joutunut hyväksymään sen, ettei kaikki tapahdu heti, vaan tämä on pidemmän ajan projekti. Kun muutimme rivitaloon, puolisoni remppasi sen kokonaan puolessa vuodessa. Nyt ei ole mahdollisuutta siihen: Ei ole aikaa, eikä rahaa, Strandberg nauraa.

– Pihahommia on kuitenkin riittänyt, sillä luontohan ei lepää. Mutta tykkään pihahommista tosi paljon!

Lomailuun ei ole tänä kesänä jäänyt paljon aikaa, mutta Strandberg sanoo tiedostaneensa asian lupauduttuaan mukaan kesäteatteriin. 

– Minulla oli viikko lomaa juhannuksen jälkeen ja viikko vielä elokuussa. Onhan tämä aika työntäyteistä, mutta ihan inhimillistä, kun kaikki menee kesäteatterin ehdoilla, hän pohtii.

Työpäivät kesäteatterissa eivät ole maskeerauksineen, esityksineen ja lämmittelyineen ajallisesti pitkiä, mutta Strandbergin mukaan silti vaativia. 

– Se on fyysistä laulun ja tanssin kanssa. Kyllähän se on kuluttavaa, mutta se antaa myös hirveästi. 

Tulevalla Masked Singer -kaudella Strandbergin suosikiksi nousi etenkin yksi hahmoista.

– Rakastuin täysin Yksisarviseen! Se on hahmo, joka sai minut luettelemaan niin paljon suomalaisten julkisuudenhenkilöiden nimiä, etten edes tiennyt tietäväni niin paljon julkkiksia nimeltä, hän paljastaa.

– Olin myös aivan mykistynyt siitä, miten en tiennyt hänestä enempää. Se, joka Yksisarviseksi paljastuu, sai minusta uuden, suuren fanin. 

Strandberg myöntää ällistyneensä edellisellä kaudella siitä, kuinka nopeasti Twitter-raati pääsi selville hahmojen henkilöllisyyksistä. Tulevasta kaudesta hän povaa vaikeaa.

– Uskon, että katsojat ihmettelevät tällä kertaa vähän vähemmän sitä, miten me ollaan näin tyhmiä, koska he tulevat itsekin olemaan ymmärtämään, kuinka turhauttavaa se on, hän ennakoi.

Masked Singer Suomi -ohjelman kolmas kausi 28. elokuuta alkaen lauantaisin kello 20 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja