Christoffer Strandberg on mukana Putouksen Allstars-kaudella: "Pääsen leikkimään legendojen kanssa"

6:54
Christoffer Strandberg kertoi Joonas Nordmanin haastattelussa, mitä yhteistä hänen sketsihahmoillaan on

Putouksesta tuttu näyttelijä Christoffer Strandberg tähdittää syksyllä nähtävää Putouksen Allstars-kautta.

Suomen suurin viihdeohjelma Putouspalaa ennennäkemättömällä tavalla, kun aiempien kausien konkareita kokoontuu syksyllä yhteen Putous Allstarsissa! Suosikkinäyttelijät eri kausilta pukeutuvat jälleen sinisiin paitoihin ja pääsevät verestämään muistojaan tulikokeen, näytönpaikan, viikkokatsauksen ja monien muiden tuttujen ohjelmaosioiden parissa.

Mukana tähtiketjussa on myös viime kausilta tuttu näyttelijä Christoffer Strandberg.

– Tästä tulee todella erilainen. Tämä tuntuu vielä enemmän leikiltä hyvässä mielessä. Pääsen leikkimään legendojen kanssa, mikä on mielettömän hauskaa, Stranberg kertoo.

Mies kertoo tavanneensa jo kaikki tulevat työkaverit, mutta ei ole tehnyt töitä aiemmin kaikkien kanssa.

– Mahtavaa päästä Kiti Kokkosen kanssa tekemään, jota ihailen suuresti. Iso kunnia saada olla mukana tässä porukassa.

Näyttelijän kultaisimmat Putous-muistot liittyvät ohjelman tekoon ja siihen hetkeen, kun suora lähetys on juuri alkamassa.

– Parhaimpia hetkiä ovat ne, kun seisot kulissien takana ja odotat sitä hetkeä, kun juostaan kameraa kohti ohjelman alussa. Sitä ei voita mikään. Se on niin jännittävää ja hauskaa. Puhdasta iloa.

Äidinkielenään ruotsia puhuvalle Strandbergille Putous on tuonut täysin uuden uran suomenkielisen viihteen ja taiteen parissa.

– Tulin ruotsinkieliseltä kentältä ja koin, että se oli pieni maailma minulle. Putous on ollut minulle lähtölaukaus ja siksi myös rakas ohjelma. Ilman Putousta minulla ei olisi suomenkielistä uraa tässä vaiheessa.

"Näyttelijä- ja kulttuuripiireissä voidaan halveksua sellaista, joka tuottaa muille ihmisille iloa"

Mies myöntää, että viihdeohjelmien tekoa ei aina katsota hyvällä kulttuuripiireissä.

–Omissa piireissä. Näyttelijä- ja kulttuuripiireissä voidaan halveksua sellaista, joka tuottaa muille ihmisille iloa. Ei ole välttämättä ollenkaan hienoa tehdä tv-viihdettä suurelle yleisölle eräiden mielestä. En ole koskaan kuunnellut noita ääniä. Olen luottanut omaan intuitiooni, katsojiin ja yleisöön.

Tulevaisuudessa näyttelijä toivoo mahdollisimman monipuolista uraa.

– Minulla on tarve kehittyä ja haastaa itseäni. Olen yleensä tehnyt asioita kolmen vuoden sykleissä. En halua tehdä samaa asiaa liian kauan. Jos koen, että en kehity, on pakko päästä eteenpäin. Haluan tehdä töitä monipuolisesti.


"On äärimmäisen hieno ihminen kotona, jonka kanssa haluan viettää aikaa yhdessä"

Koronakevään ja useiden työkeikkojen peruuntumisen vuoksi Standberg on viettänyt harvinaisen paljon yhteistä aikaa hotelli- ja matkailualalla työskentelevän puolisonsa Janne Strandbergin kanssa.

– Kahdeksatta vuotta mennään. On ollut äärimmäisen hienoa viettää aikaa yhdessä ja se on mennyt todella hyvin. Meillä olikin saldo vähän tyhjillään.

Viime syksyn Tanssi Tähtien Kanssa -ohjelmassa mukana ollut näyttelijä kertoo, ettei juurikaan viettänyt kotona aikaa ennen koronakevättä.  

– Tulin aina vain nukkumaan kotiin. Kyllä meillä oli tarvettakin yhteisajalle.  

– Tämä on ollut arvokas muistutus siitä, että haluan, että meillä on enemmän aikaa yhdessä, kun palaamme uuteen arkeen. Haluan olla vielä parempi sen arjen suunnittelussa. On äärimmäisen hieno ihminen kotona, jonka kanssa haluan viettää aikaa yhdessä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja