Pikamuotibrändi julkisti malliston "tyylikkäille lapsille" – mainoskuvista kritiikkimyrsky: "Tämä ei ole sopivaa"

Näin maailman kalleimmat vaatteet tehdään 4:06
Minidokumentti: Näin maailman kalleimmat vaatteet valmistuvat!

Pikamuotiketju Fashion Novan lasten mallistoa pidettiin sopimattomana.

Pikamuotibrändi Fashion Novan mallisto lapsille kerää kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. Fashion Nova julkaisi syyskuussa lastenmalliston, jonka kuvaa tarjoavan trendikkäitä vaatteita "tyylikkäille lapsille", kertoo Fox News.

Instagramissa ketjun fanit ovat hehkuttaneet vaatteita ja jopa harmitelleet, ettei niitä saa isommille lapsille sopivina kokoina. Kriitikot ovat kuitenkin tuominneet malliston mainoskuvat liian aikuismaisiksi.

– Voimmeko puhua Fashion Novan uudesta mallistosta pikkutytöille? amerikkalainen poliitikko Angela Stanton King ihmettelee Twitterissä.

Malliston mainos. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Kuka hitto antoi Fashion Novan julkaista lasten malliston?"

Myös muut ryntäsivät kilvan ihmettelemään, miksi lapset poseeraavat kuvissa aikuismaiseen tapaan, vaikka eivät ole edes teini-ikäisiä.

– Vau, jotkut näistä Fashion Novan lasten asuista pienille tytöille ovat niin asiattomia, omg, nimimerkki Mvrty ihmettelee.

– Kuka hitto antoi Fashion Novan julkaista lasten malliston? käyttäjä edith puthie ihmettelee. 

– Mitä Fashion Nova Kids -mallistossa on meneillään? Tämä ei ole sopivaa lapsille, käyttäjä Daisy napauttaa.

"Vau, jotkut näistä Fashion Novan lasten asuista pienille tytöille ovat niin asiattomia". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Fashion Nova Kids on etova. En välitä. Olette todella laittamassa pieniä lapsia aikuisten vaatteisiin ja panette heidät poseeraamaan kuten aikuiset naiset ja minä vain... Ei, Cici B sanoo. 

Fashion Nova ei kommentoi

Fashion Nova ei halunnut kommentoida asiaa Foxille. Brändi on ollut otsikoissa aiemminkin. Aiemmin esimerkiksi yhtiön Toy Story -henkiset halloween-asut tyrmistyttivät. Kiistaa on myös käyty siitä, muokkasiko vaatemerkki naisen vaginan pois uimapukukuvasta.

Lähteet: Instagram.com/novakidsFoxnews.com, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat