Kelly Clarkson kuuli Grammy-ehdokkuuksistaan hauskalla tavalla

Maailman ensimmäinen American Idol -voittaja Kelly Clarkson sai kuulla tuoreista Grammy-ehdokkuuksistaan mukavalla tavalla. Tähti jakoi hauskat hetket faneilleenkin.

American Idolin ensimmäisen tuotantokauden voittaja Kelly Clarkson on onnistunut pysyttelemään suosiossa jo kokonaisen vuosikymmenen ajan. Vaikka kykykisan voitosta on jo aikaa, uusia meriittejä tähden uralle satelee tuon tuosta. Viimeisimmät hyvät uutiset laulajattarelle kantautuivat Grammy-komitealta.

Clarksonille heltisi peräti neljä Grammy-ehdokkuutta helmikuussa vietettävästä palkintogaalasta. Ehdokkaiden julkistusaikaan Clarkson oli unessa lontoolaisessa hotellissa, mutta tähden ystävät päättivät kertoa uutiset tähdelle pikimmiten.

–Ystäväni yllättivät minut tänään mahtavilla uutisilla! Minulla on parhaat ystävät. Kymmenen vuotta on kulunut ja yhä he ovat niin tohkeissaan, Clarkson tviittasi kuultuaan ehdokkuuksistaan.

Clarksonilla on Grammyjä ennestään kaksi, vuoden 2006 Breakaway-albumistaan.

Missä kategorioissa nainen on ehdolla? Miten Clarksonin ystävät yllättivät tähden? Lue lisää:Kelly Clarkson kuuli Grammy-ehdokkuuksistaan hauskalla tavalla

AMERICAN IDOLIN uudet jaksot Subilla 26.1. alkaen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat