Keira Knightley suostui rohkeisiin kuviin - katso kuvat!

Oscar-ehdokas Keira Knightley on tunnettu siitä, ettei hän mielellään näytä paljasta pintaa. Nyt näyttelijätär on kuitenkin rohkaistunut riisuutumaan kameran edessä.

Näyttelijätär Keira Knightley, 22, innostui irrottelemaan oikein kunnolla America's Interview -lehden kuvauksissa.

Kuvissa viettelevä kaunotar poseeraa kuvissa pelkkiin pikkuhousuihin, mustiin piikkikorkokenkiin ja hyvin köykäiseen toppiin pukeutuneena.

Keira kertoo kuvausten ohessa raivostuneensa tiedotusvälineiden jatkuvaan huomioon siitä, onko hän liian laiha, tarpeeksi laiha vai kurvikas.

– En koe olevani vastuussa siitä, että nuoret tytöt sairastuvat syömishäiriöön. En kerta kaikkiaan voi estää sitä. Minua on syytetty siitä, että olen liian laiha. En kuitenkaan missään nimessä halua aiheuttaa kenellekään ongelmia oman terveytensä kanssa, Keira sanoo.

– En ylipäätään usko roolimalleihin. Minusta on typerää ajatella, että joku ihminen voi nostaa itsensä jalustalle ja olla muita parempi, kaunotar puuskahtaa.

– Voin tehdä virheitä yksityiselämässäni juuri niin paljon, kuin minua huvittaa, eikä minun tarvitse kantaa siitä syyllisyyttä. Ei kai kukaan ajattele, että "vau, tuo käyttäytyy noin, joten minäkin voin mokailla". Ihmiset ovat paljon fiksumpia ja osaavat ajatella omilla aivoillaan.

Katso Keiran kuvat täältä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat