"Keikasta" puhunut Tinder-vieras pyysi päästä nukkumaan – tyhjensikin treffikumppanin asunnon arvotavaroista

Näin Tinder-huijari vedätti lukuisia naisia samaan aikaan:"Tekijä tasan tarkkaan tiesi, mitä teki" 2:01
Videolla MTV Uutisten rikostoimituksen edesmennyt päällikkö Jarkko Sipilä kertoo, miten Tinder-huijari vedätti lukuisia naisia samaan aikaan

Treffikumppaninsa kotiinsa nukkumaan päästänyt nainen joutuikin härskin asuntomurron kohteeksi. 

Tapaus sattui Tampereella toissa maaliskuussa. Nainen oli sopinut Tinder-sovelluksessa treffit erään miehen kanssa.

Miehelle oli treffien aikana selvinnyt, että naisella on seuraavana yönä yövuoro. Nainen puolestaan kuuli miehen puhuvan puhelimessa tulevan yön ”keikasta”. Naiselle mies oli kertonut kyseessä olevan muuttokeikka.

Mies oli päässyt naisen luo nukkumaan kertomalla hotellihuoneiden olevan kyseisenä yönä hyvin kalliita. Nainen oli antanut miehelle avaimet ja lähtenyt vielä itse tanssimaan.

Karu yllätys töistä tullessa

Tultuaan yövuoron jälkeen kotiin hän huomasikin, että asuntoa oli tyhjennetty ja vara-avain oli kadonnut. Ovissa ei ollut merkkiä murrosta.

Naisen kysyessä deitiltään asiasta, oli mies oli naureskellen pahoitellut tilannetta ja poistanut naisen Tinderistään. Poliisi kuitenkin selvitti miehen henkilöllisyyden puhelinnumeron perusteella.

Oikeus katsoi miehen syyllistyneen murtoon. Todisteena painoi muun ohella se, että naapuri oli havainnut kyseisenä yönä uhrin asunnon oven raollaan, tämän treffikumppanin käyttämää autoa vastaavan auton naisen pihassa sekä miehiä lastaamassa autoon omaisuutta.

Mies oli tuntemattomaksi jääneen rikostoverinsa kanssa vienyt asunnosta kosmetiikkaa, elektroniikkaa, vaatteita, kenkiä, lääkkeitä ja muuta irtainta omaisuutta yhteensä 3 000 euron arvosta. Vietyyn omaisuuteen kuului muun muassa hajuvesiä, kotiteatteri ja televisio sekä reseptilääkkeitä.

Vuonna 1983 syntynyt mies tuomittiin törkeästä varkaudesta 5 kuukauden vankeustuomioon. Hänellä oli aiempaa rikostaustaa, minkä vuoksi rikos oli ehdoton.

Lue myös:

    Uusimmat