Kehonrakentajatähden raju vuosi: hyppäsi ikkunasta ja taisteli hengestään – nyt oikeudessa puitiin hurjistumista

Australialainen kehonrakentajatähti Calum von Moger, 32, sai sakot toisen auton renkaan viiltämisestä tammikuussa tapahtuneen auto-onnettomuuden jälkeen. Asiasta kertoo australialainen Nine News.

Muun muassa Mr. Universe -kehonrakennuskilpailuja urallaan voittanut von Moger oli "rattiraivovälikohtauksesta" oikeuden edessä keskiviikkona Melbournessa. 

Tyttöystävänsä kanssa oikeusistuntoon saapunut von Moger myönsi syyllisyytensä 26. tammikuuta tapahtuneen auto-onnettomuuden jälkeiseen kiistaan. Von Moger oli törmännyt Melbournen Altona Northissa toiseen autoon, minkä jälkeen hän viilsi auton rengasta.

Tuomari Roslyn Porterin mukaan von Mogerin käytös oli "kauhistuttavaa ja hyväksymiskelvotonta", mutta kehonrakentajan todettiin kärsineen traumaperäisistä stressi- ja sopeutumishäiriöistä ja hänen mielenterveytensä katsottiin heikentyneen vuodesta 2018 lähtien.

2 500 dollarin sakot

Von Moger myönsi syyllisyytensä myös aiempaan tapahtumaan, jossa hän oli poistunut onnettomuuspaikalta antamatta tietojaan toiselle kuljettajalle.

Muut syytteet, huumausaine- ja aserikokset mukaan lukien, hylättiin.

Porterille tuli maksettavaksi 2 500 dollarin sakot ilman rikostuomiota. Hänet määrättiin 12 kuukauden hyvän käytöksen sitoumukseen ja hänen on jatkettava osallistumista mielenterveyshoitoon.

Hyppäsi toisesta kerroksesta

Von Mogerin vuosi on sisältänyt raakoja tapahtumia. Toukokuussa hän loukkaantui hypättyään toisen kerroksen ikkunasta kotonaan alas. 

Von Mogerin selkä jouduttiin leikkaamaan ja hänet vaivutettiin koomaan. Kehonrakentaja taisteli hengestään 11 päivää sairaalassa, mutta selvisi.

Avoimesti elämästään kertonut von Moger on aiemmin myöntänyt käyttäneensä steroideja. Hän on myös muun muassa näytellyt nuorta Arnold Schwarzeneggeriä Bigger-nimisessä elokuvassa.

Suositulla von Mogerilla on Instagramissa 3,3 miljoonaa seuraajaa.

Lue myös:

    Uusimmat