Käyttikö Britney sijaistanssijaa uudella videollaan?

Britney Spears huhutaan käyttäneen sijaisnäyttelijää tulevan videonsa tanssikohtauksissa.

Popdiivan uusinta musiikkivideota, Hold It Against Me, odotetaan kuin kuuta nousevaa. Britneyn fanit ovat tehneet videosta jo omia tribuutteja ja covereita Youtuben täyteen. Nyt kuitenkin videosta on levitetty huhua, ettei itse Britney tanssisikaan kaikissa kohtauksissa, paljastaa popcrunch.com.

Musiikkivideon kuvauksista juorutaan, että ohjaaja Jonas Åkerlund olisi ollut tyytymätön Britneyn tanssisuorituksiin ja valittanut, ettei tähti osaa videon koreografiaa ollenkaan. Åkerlund on aiemmin ohjannut esimerkiksi Madonnan, Mobyn jaRoxettenmusiikkivideoita.

Huhujen levittyä Britneyn edustajat ja Åkerlund ovat kiirehtineet antamaan asiasta omat lausuntonsa. Britneyn edustajien mukaan laulajatar on tehnyt tosissaan töitä, eikä todellakaan ole käyttänyt sijaisnäyttelijää videolla.

– Hän on ollut ihan mahtava koko prosessin ajan. Olen ollut alalla tarpeeksi pitkään tietääkseni, milloin artisti antaa kaikkensa, eikä hän olisi voinut olla yhtään parempi. Tästä videosta tulee hiton upea, tämä on täysin Britneyä, ohjaaja suitsutti lehdelle.

Britney Spearsin uusi albumi Femme Fatale julkaistaan Yhdysvalloissa 15. maaliskuuta 2011, mutta kohutun musiikkivideon julkaisupäivää ei ole vielä päätetty.

MTV3/Helmi

Lähde: Popcrunch.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja