Kauanko orgasmin saaminen kestää naiselta? Asia on nyt selvitetty sekuntikellon kanssa

Tutkimus selvitti, kauanko orgasmin saaminen yhdynnässä kestää. Yksi kuudesta naisesta ei ollut koskaan saanut orgasmia yhdynnässä.

Intialainen Kadave Institute of Medical Sciences tutki, miten kauan naisella kestää päästä orgasmiin. Selvitykseen osallistui 645 heteronaista, joiden keski-ikä oli 30 vuotta. Kaikki olivat naimisissa tai pitkäaikaisissa parisuhteissa.

Seksiä kellon kanssa

Osanottajat harrastivat yhdyntää sekuntikellon kanssa; naiset käynnistivät kellon, kun kokivat olevansa kiihottuneita, ja pysäyttivät sen saatuaan orgasmin. 

Keskimäärin orgasmiin pääseminen vei 13 minuuttia ja 25 sekuntia. Ajat kuitenkin vaihtelivat suuresti: osa naisista saavutti hekuman huipun vähän yli viidessä minuutissa, kun toisilla orgasmin saaminen kesti 21 minuuttia.

Vertailun vuoksi: vuonna 2009 tehdyn selvityksen mukaan mieheltä vie kuusi minuuttia saada orgasmi.

Paras asentokin selvisi

Yksi kuudesta naisesta ei ollut koskaan saanut orgasmia yhdynnässä. 90 prosenttia tutkituista kertoi saavansa pitkäkestoisemman orgasmin asennossa, jossa nainen on päällä.

Tutkimus julkaistiin The Journal Of Sexual Medicine -lehdessä. Tutkimusta vaivaa sama ongelma kuin monia muitakin samankaltaisin metodein tehtyjä tutkimuksia: sen tulos perustuu ihmisten itsearviointiin, ja siksi lisätutkimuksia aiheesta kaivattaneen vielä.

Lue myös:

    Uusimmat