Mainos

Katy Perry on kuriton tyylinikkari

Hullunkurinen pukeutuja, omituisten asusteiden ystävä ja poptaivaan villikko Katy Perry on persoonallinen kaunotar. Tähti on päässyt otsikoihin yhä lailla musiikkinsa kuin sokeraavien asujensa ja uhkeiden muotojensa avulla.

Photo by vittorio zunino celotto/Getty Images

Photo by Bryan Bedder/Getty Images

Photo by Jesse Grant/Getty Images

Hauskanpidosta ja hyvästä huumorista pitävä laulaja Katy Perry osaa totta vie kikkailla vaatteilla. Gosbelmusiikilla uransa aloittanut ja One of the boys -albumilla pankin räjäyttänyt Perry on pappisperheen tyttö, jonka look on perhetaustasta huolimatta kuriton. Perry sekoittaa rohkeasti kirkkaita värejä, eikä häpeä vetää päälleen mitä kummallisempia mekkoja. Nainen on todennut, että musiikki ja muoti edustavat hänelle yhtä ja samaa asiaa: niiden avulla on helppo ilmaista itseään.

Perry on kuuluisa myös kurveistaan. Pikkuruisiin toppeihin ja alusasujen kaltaisiin alaosiin mielellään pukeutuva laulaja on näyttänyt sulonsa kaikelle kansalle useamman kuin yhden kerran. Uhkea Perry ei olekaan säästynyt silikonihuhuilta. Nainen on kuitenkin vakuuttanut rintavarustuksensa olevan täyttä luomua. Kauneusleikkaukseen tähti voisi kyllä kuvitella menevänsä, mutta ei vielä!

Photo by Mike Marsland/Getty Images

Photo by Gareth Cattermole/Getty Images

Photo by Mike Marsland/Getty Images

Perry vaihtelee tyyliään kuin kameleontti. Perry on myöntänyt, että tulee takuulla olemaan huonoiten pukeutuvien julkkisten listalla. Tämä ei kuitenkaan tähteä harmita, sillä nainen haluaa pitää hauskaa, eikä ottaa asioita liian vakavasti.

Perryn yksi lempisuunnittelijoista on Betsey Johnson, jonka värikkäät ja leikkisät vaatteet ovat kuin luotuja Perrylle. Vaivattomasti tyyliä vuosikymmenestä toiseen vaihtava Perry on jo nimetty uudeksi tyyli-ikoniksi.

Photo by Dave Hogan/Getty Images

Photo by vittorio zunino celotto/Getty Images

Photo by Gareth Cattermole/Getty Images

Hullunkuriset asusteet ovat Perryn tavaramerkki. Jean-Charles Castelbajacin hauskamekko täydentyi korurasiaa muistuttavalla laukulla. Pinkit huulet ja räpsyripset viimeistelivät tyylin.

Naisellinen Perry on usean miehen päiväunelma. Perry on voivotellut, että poikien pitäminen loitolla on vaikeaa, koska hänen lempivaatteensa, Betsey Johnsonin asut ovat oikeita erotiikkamagneetteja.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: Blackbookmag.com, OK

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.