Katy Perry kiistää raiskausväitteet – todisti oikeudessa tuottajan puolesta Keshaa vastaan

Hittilaulaja Keshan ja musiikkituottaja Lukas "Dr. Luke" Gottwaldin oikeudenkäynti jatkuu edelleen. Riitaan mukaan vedetty laulajatähti Katy Perry on toistuvasti kiistänyt Gottwaldin osalta syytetyt raiskausväitteet.

Tik Tok -hitillä maailmanmaineeseen noussut Kesha syytti Sonyn musiikkituottaja Lukas Gottwaldia seksuaalisesta ahdistelusta sekä pahoinpitelystä muutama vuosi sitten.

Keshan mukaan hänen kanssaan työskennellyt tuottaja pahoinpiteli häntä tämän 18-vuotissyntymäpäivillä.

Lisäksi tähti lähetti yksityisen tekstiviestin laulajadiiva Lady Gagalle vuonna 2016, jossa hän kertoi miehen raiskanneen laulajatähti Katy Perryn.

Gottwald sai tekstiviestin käsiinsä ja julkaisi sen koko maailmalle oikeudenkäynnissään Keshaa vastaan, missä hän syytti naista maineensa pilaamisesta.

People-lehden saamien oikeudenkäynnin dokumenttien mukaan Katy Perry on toistuvasti kieltänyt huhut häneen kohdistuvasta raiskauksesta.

Katy Perry todisti oikeudessa

Gottwaldin asianajaja julkaisi maanantaina tiedotteen, jonka mukaan Perry on todistanut oikeudessa, että mies ei raiskannut tätä.

Vuosia jatkuneeseen oikeustaisteluun ovat ottaneet kantaa useat supertähdet.

Laulaja Kelly Clarkson todisti, että tuottaja osaa olla kiusaava ja vaativa.

– En tiedä ketään, joka pitäisi hänestä. Ihmiset sanovat, että hän on salakavala. Hän on hyvin ilkeä, töksäyttelevä ja vähättelevä. Hän voi olla kiusaava ja vaativa. En pidä hänestä ihmisenä, Clarkson kertoo.

Kesha on yrittänyt päästä irti levy-yhtiöstä, mutta Sony ei ole purkanut sopimusta kaikesta huolimatta, vaan haluaa pitää hittejä tekevän tähden tallissaan.

Lähde: People.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja