Mainos

"Katselijat eivät kuule mitään tästä päällepuhumisesta!"

Euroalueen velkakriisi on odotetusti kuumentanut tunteita MTV3:n Presidenttitentissä. Kaikki kahdeksan ehdokasta taistelivat niin kiivaasti puheenvuorosta, ettei keskustelusta välillä tullut mitään.

– Katselijat eivät kuule mitään tästä päällepuhumisesta, huudahti Paavo Väyrynen (kesk.) saadakseen kakofonian vaikenemaan.

Väyrynen myös syytti jälleen kanssaehdokkaitaan Sauli Niinistöä (kok.) ja Paavo Lipposta (sd.) Suomen viemisestä väkisin euroalueeseen.

Myös Timo Soini (ps.) antoi tulla täyslaidallisen kritiikkiä euroalueen nykytilasta. Hän arveli, että Suomi ei ole ainut maa, joka harkitsee pysyvän kriisirahaston ulkopuolelle jäämistä.

– Julkinen keskustelu ei ole missään vielä edes kunnolla alkanut. Kun paljastuu, mihin paljuun meidät heitetään uimaan, ei ole lainkaan varmuutta, että esimerkiksi Hollanti ja Itävalta lähtisivät mukaan, Soini arveli.

Sari Essayah (kd.) ei ollut myöskään vakuuttunut nykysuunnitelmista.

– Niin kauan kuin noudatettiin kasvu- ja vakaussopimusta, ei ollut ongelmia. Nyt tuntuu, että hoitotoimenpide on vaarassa tappaa potilaan. Kreikka on saatava hallittuun velkasaaneeraukseen ja kansainvälisen valuuttarahaston on otettava haltuun kriisimaiden talouspolitiikka, Essayah listasi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.