Mainos

Katkaravut sherryliemessä

  • 12 raakaa katkarapua
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl kuivaa sherryä
  • hyppysellinen cayennepippuria
  • suolaa
  • mustapippuria

Kuori katkaravut. Kuumenna oliiviöljy suuressa, paksupohjaisessa paistinpannussa. Lisää katkaravut ja kypsennä keskilämmöllä välillä sekoitellen kolmisen minuuttia tai kunnes ravut ovat vaaleanpunaisia. Lisää sherry ja mausteet. Kumoa pannun sisältö tarjoiluastiaan. Lävistä katkaravut puisilla cocktailtikuilla ja tarjoa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.