Mainos

Kätilö myydympi kuin Hytti Nro 6

Katja Ketun kilvan kehuttu Kätilö-romaani oli helmikuussa Suomen myydyin kaunokirjallinen teos. Se päihitti jopa Finlandian voittaneen Rosa LiksominHytti Nro 6 -romaanin. Viime vuonna ihmeteltiinkin yleisesti, miksi Kätilö ei päässyt edes ehdolle Finlandiaan. Kettu sai kuitenkin lohtua siitä, että romaani voitti Runeberg-palkinnon ja tunnustus varmasti lisäsi myös teoksen helmikuun myyntiä.

Se ei ole yllätys, että Pertti JarlanFingerpori 5 on helmikuun kolmanneksi myydyin. Sen sijaan Eve Hietamiehen Tarhapäivän kiilaus neljänneksi osoittaa, että Hietamies on löytänyt oman lukijakuntansa toisella yksinhuoltaja Antti Pasasesta ja Paavo-pojasta kertovalla kirjallaan.

Tuomas Kyrö teki lopullisen läpimurtonsa Mielensäpahoittaja-teoksella, joka on edelleen viidenneksi myydyin. Teos saa huhtikuussa jatkoa Mielensäpahoittaja ja ruskea kastike -kirjasta. Se onkin sitten varma hitti, sillä känisevä, kaikesta valittava vanha mies tuntuu uppoavan hyvin suomalaisten huumorintajuun. Myös Kyrön uusin teos Kerjäläinen ja jänis on päässyt listalle yhdeksänneksi.

Laila HirvisaarenMinä, Katariinan myynti on joulusta rauhoittunut, mutta se on silti kuudentena ja Miika NousiaisenMetsäjättiseitsemäntenä. Janne Kuusen veijariromaani Banksteri on ehkä hivenen yllättäen kahdeksanneksi myydyin. Kymmenen sijan on ottanut Markku Paretskoin toimittama Pahkasika: jälkeenjääneet paperit.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.