Katie Holmes laihtui: Vanhentui silmissä

Näyttelijä Katie Holmes jatkaa painonpudotustaan. Lähipiirin mielestä pudotetut kilot näkyvät juonteina hänen kasvoillaan.

Näyttelijä Katie Holmes on treenannut viime aikoina ahkerasti, Daily Mail raportoi. Treeni on tuottanut tulosta ja hento näyttelijä on laihtunut entuudestaan. Los Angelesissa otetut kuvat todistavat, että laihtuminen ei ole tehnyt hyvää näyttelijälle. Lähipiirin mukaan Holmes on vanhentunut silmissä.

– Katie, näytät niin paljon vanhemmalta, sinun täytyy saada lihaa luiden ympärillesi, Holmesin ystävien kerrotaan sanoneen.

Katie Holmes kuvattiin matkalla tanssitunnille.

Katie Holmesin väitetään vanhentuneen laihtumisen seurauksena.

Treenin lisäksi Holmes noudattaa tiukkaa dieettiä, jonka aikana hän syö vain raakoja kasviksia. Tähti välttelee hedelmien syömistä niiden sokeripitoisuuden vuoksi. Tyypillisenä dieettipäivänä Holmes syö porkkanakeittoa ja jamssia lounaalla sekä parsakaalia päivällisellä. Näin tiukka dieetti ei onneksi kestä pitkään.

Tähti promoaa parhaillaan uutta elokuvaansa Don't Be Afraid Of The Dark. Tämän lisäksi Holmes on työskennellyt oman vaatemerkkinsä Holmes & Yangin parissa.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja