Kat ja Taryn toivoivat kovasti lasta – maaliskuussa paljastui tuplayllätys: "Tämä on hullua"

Milloin pitäisi havahtua perheen perustamiseen? 0:52
Videolla lääkäri kertoo, milloin perheen perustamiseen pitäisi havahtua.

Katin ja Tarynin laskettujen aikojen välillä on eroa alle kaksi viikkoa. Pariskunta antoi haastattelun Daily Mail Australia -sivustolle.

Kat Buchanan, 33, ja hänen kumppaninsa Taryn Cumming, 31, kokivat keväällä elämänsä yllätyksen: kumpikin sai kuulla olevansa raskaana. Taustalla oli vieläpä sama sperman lahjoittaja. Heidän laskettujen aikojensa välillä on eroa vain 12 päivää.

Kaksi vuotta yhdessä ollut uusiseelantilainen kihlapari oli löytänyt kyseisen henkilön sosiaalisen median kautta. 

Etsivät sperman lahjoittajan itse

Alun perin Kat ja Taryn olivat aikoneet yrittää lasta vasta tämän vuoden lopulla. Kun lääkärit varoittivat, että heidän voisi olla vaikea saada lasta, he päättivät tarttua tuumasta toimeen. Lapsettomuushoitoklinikan sperman lahjoittajien listalla oli kahden vuoden jono.

– Koeputkihedelmöitys on hyvin kallista täällä. Heteropari voi yrittää lasta kotona ja jos se ei vuodessa onnistu, he saavat julkisesti rahoitetun hoidon. Lesboparit eivät sitä saa. Meidän pitäisi käydä kuudesti hoidoissa yksityisellä ennen kuin pääsisimme julkisesti rahoitettuun koeputkihedelmöityshoitoon, Taryn kertoi.

Viime vuoden lopulla pari löysi sopivan lahjoittajan sosiaalisen median kautta.

Kumpikin tuli raskaaksi

Helmikuussa Taryn yritti koti-inseminaatiota, mutta se ei onnistunut. Kat kokeili kaksi viikkoa myöhemmin. Sitten kaksi viikkoa myöhemmin Taryn yritti jälleen.

21. maaliskuuta Kat teki positiivisen raskaustestin. Viikkoa myöhemmin myös Tarynin testi näytti positiivista.

– Lääkäri oli sanonut, että voittaisimme todennäköisemmin lotossa kuin tulisimme raskaaksi yhtä aikaa, Taryn sanoi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt Kat on kymmenennellä viikolla raskaana, Taryn noin yhdeksännellä. Katin laskettu aika on 28. marraskuuta, Tarynin 10. joulukuuta.

– Tämä on hullua. Olemme innoissamme, Taryn sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat