Pariskunta käytti hurjan summan rahaa hedelmöityshoitoihin – katso Suvin koskettava reaktio, kun raskaustesti näytti vihdoin positiivista!

Suvi Mahonen yritti miehensä kanssa seitsemän vuoden ajan tulla raskaaksi. Hän kävi kymmenissä hedelmöityshoidoissa ja laittoi hoitoihin rahaa noin 161 544 euroa. Lopulta tapahtui toivottu ihme ja perhettä siunattiin raskaudella.

Australialainen pariskunta Suvi Mahonen, 47, ja hänen puolisonsa Luke Waldtrip, 50, aloittivat yrityksen saada perheenlisäystä vuonna 2015.

Pariskunta kävi kolmella eri mantereella hoidoissa. Aluksi he aloittivat Australiasta, jonka jälkeen he kokeilivat Yhdysvaltojen hoitoja. Näiden tuloksettomien reissujen ja seitsemän turhauttavan vuoden jälkeen Suvi ja Luke matkustivat O.L.G.A hedelmöitys klinikalle St Petersburgiin, Venäjälle.

Hoitoihin kului yhteensä yli 161 000 euroa

Pariskunta otti monta lainaa hedelmöityshoitojen suuriin kuluihin. Aluksi he aloittivat hoidot Suvin omilla munasoluilla, mutta tuloksetta. Sittemmin he päätyivät munasolujen luovuttajaan.

Hoidot kurittivat pariskunnan kukkaroa, mutta eivät tuottaneet tulosta.

– Negatiiviset testitulokset olivat musertavia ja ne saivat minut tuntemaan itseni epäonnistuneeksi. Olimme jo luovuttaneet ja olin osittain hyväksynyt kohtaloni, että en saa enää lapsia, Suvi kertoo DailyMailille.

Katso yllä oleva video tunteikkaasta hetkestä, kun raskaustesti viimein näyttikin positiivista tulosta.

Venäjälle asti lapsettomuushoitoihin

Päätös lähteä Venäjälle asti lapsettomuushoitoihin syntyi, kun O.L.G.A-klinikka lupasi rahojen takaisinmaksun, jos hoidot eivät tuota haluttua lopputulosta.

Venäjällä he käyttivät 26 489 euroa kolmeen koeputkihedelmöitykseen käyttämällä luovuttajan munasolua.

–Jos onnistumme, se on mahtavaa! Aiomme maksaa velkaa loppuelämämme, mutta sanoin miehelleni, etten välitä, jos asumme teltassa, kunhan meillä on perheemme, Suvi kertoo.

Palattuaan takaisin Australiaan Suvi oli varautunut lähtemään toistamiseen Venäjälle, jos hoidot eivät tuottaisi haluttua tulosta.

– Valmistauduimme pettymään. Minulla oli edelleen matkalaukkuni pöydällä, ja muistan ajatelleeni, etten aio purkaa sitä, koska minun on ehkä mentävä takaisin klinikalle Venäjälle toista siirtoa varten, Suvi summaa.

Raskaustesti näytti positiivista seitsemän pitkän ja rankan vuoden jälkeen

Lopulta pariskunta sai kauan odotetun tuloksen raskaustestistä.

– Raskaus on vielä varhaisessa vaiheessa, joten on mahdollista, että jokin voi mennä pieleen. Se aiheuttaa ahdistusta. Olemme kuitenkin hyvin toiveikkaita tämän raskauden suhteen, merkit ovat toistaiseksi hyvät, Suvi kertoo DailyMailille.

Pariskunnalla on 2013 syntynyt, nyt 8-vuotias tytär Amity. Jos kaikki menee hyvin, perheeseen tulee lisäystä joulukuussa 2022.

Katso yllä olevalta videolta, kun raskaustesti näyttää positiivista ensimmäisen kerran seitsemän vuoden yrittämisen jälkeen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähteet: Caters, DailyMail ja The Sun

Lue myös:

    Uusimmat