Pariskunta sai kauan kaipaamansa lapsen – ja kolme viikkoa myöhemmin toisen: "Olimme innoissamme, järkyttyneitä ja pelokkaita"

Amerikkalaisperheen vuosien unelma lastensaannista on vihdoin täyttynyt: he saivat kaksi lasta vain kolmen viikon välillä – tosin kahdesta eri kohdusta. Perheen tarinan kertoo ABC13.com-sivusto.

Teksasilainen pariskunta, Andrea ja James Valentine olivat jo vuosien ajan yrittäneet saada lasta. Suunnitelmissa oli saada jälkikasvua 25 ikävuoden paikkeilla, mutta vuosien yrittämisen jälkeen mittarissa oli jo 30 vuotta.

– Olen aina rakastanut lapsia ja tiennyt, että haluan saada lapsia itsekin, kertoo Andrea ABC13-sivustolle.

Tänä syksynä pariskunnan toiveet ovat vihdoin käyneet toteen – jopa kaksinkertaisesti! Andrea ja James ovat saaneet kaksi omaa lasta, kahdesta eri kohdusta!

Alla olevalla videolla keskustellaan sijaisynnyttämisestä Suomessa. Miksi se on laitonta? Katso keskustelua alla olevalta videolta! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

Sijaissynnytys - miksi laitonta Suomessa? 6:46

Hyväsydäminen naapuri riensi apuun

Ensimmäinen lapsi syntyi heidän naapurinsa ansiosta.

– Tuntemattomat sijaissynnyttäjät maksavat noin 10 000–20 000 dollaria, ja meillä ei ole sellaisia rahoja. Hän [naapurimme] tarjoutui sydämensä hyvyydestä olemaan sijaissynnyttäjä meille ilmaiseksi, James selittää.

Naapurista tulikin heidän sijaissynnyttäjänsä, johon asetettiin Andrean munasolu.

Raskaaksi yllättäen

Pian pariskunta sai onnekseen kuulla, että hedelmöitys oli onnistunut ja raskaus alkanut. Vain päiviä sen jälkeen Andrea sai kuitenkin kuulla yllättäviä uutisia – hän oli myös raskaana!

Kun hän soitti miehelleen, tämä ei voinut uskoa korviaan.

– Luulen, että ensimmäinen asia, jonka hän sanoi minulle, oli ’olen raskaana’, ja minä sanoin ’sano uudestaan’, James kertoo.

– Olimme innoissamme, järkyttyneitä ja vain pelokkaita, sillä olin saanut keskenmenon niin monta kertaa, Andrea kertoo.

Tänä syksynä syntyi ensin tyttö Britton sijaisäidin avustuksella, sitten kolme viikkoa myöhemmin poika Kinsley.

Nyt perheen viiden vuoden odotus on vihdoin tullut päätökseen.

Lähde: ABC13.com

Lue myös:

    Uusimmat