Mainos

Kasperi Kapanen hyötyy hyvän ystävänsä pattitilanteesta: "Välillämme on ollut hiljaista"

9:08

Kasperi Kapanen on noussut isoon rooliin Toronto Maple Leafsissa. Hänen hyvän ystävänsä William Nylanderin sopimukseton tila on Kapaselle katkeransuloinen asia. 

Videolla Aleksander Barkovin kauden ensimmäinen maali. 

Kasperi Kapasella ja William Nylanderilla on muutakin yhteistä kuin se, että he ovat tunnettujen kiekkoperheiden vesoja. He ovat hyviä ystäviä ja pelaavat Toronto Maple Leafsin riveissä. 

Paitsi, ettei William Nylander kuulu enää virallisesti Toronton kokoonpanoon. 

Nylanderin leiri ei ole vieläkään päässyt jatkosopimukseen Maple Leafsin kanssa, koska käsitykset palkasta eroavat liikaa toisistaan. 

– Kun me olemme yhdessä, olemme kuin veljeksiä. On hauskaa, että Torontossa on joku, jonka kanssa voin pitää yhtä. Me tappelemme ja saamme toisemme raivon partaalle, mutta lopulta pidämme toisistamme, Kapanen sanoi Sportsnetissä. 

Tilanne on ristiriitainen Kapaselle, sillä hän on täyttänyt Nylanderin paikan enemmän kuin erinomaisesti. Kapanen yritti pitkään läpilyöntiä Torontossa, mutta hän pelasi lähinnä alemmissa ketjuissa ja tappoi jäähyjä. Nyt laitahyökkääjä on saanut vahvuutensa käyttöön. 

– Yleisesti ottaen olen tuntenut oloni paremmaksi. Jalat ovat tuntuneet hyvältä. Mattyn ja Pattyn kanssa pelaaminen on ollut erityislaatuista. He ovat mahtavia poelaajia, ja heidän kanssaan on helppo pelata. 

Kapanen ja Nylander ovat asuneet kämppiksinä parin viime kauden aikana. Tätä nykyä Kapanen asuu kuitenkin omassa kämpässä. 

– Välillämme on ollut aika hiljaista. Tiedän mitä hän käy läpi, joten annan hänelle tilaa. Kaipaan kuitenkin häntä. Hän on paras ystäväni täällä, enkä ole nähnyt häntä pitkään aikaan, Kapanen sanoi. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.