Seuran näpäyttämä Kasperi Kapanen saa nyt ylistystä joukkuekavereiltaan – iski maalin ja pudotti hanskat: "Harjoittelemme kotona"

Kasperi Kapanen on ollut lentokelissä viime peleissä Toronto Maple Leafsin riveissä.

Helmikuun alussa kurinpitotoimenpiteenä yhdestä ottelusta hyllytetty Kapanen on löytänyt makoisan vireen ja on iskenyt neljässä viime ottelussa tehot 2+2.

Nopeavauhtisesta luistelustaan tunnettu Kapanen oli jälleen pelin ytimessä Florida Panthersia vastaan ja iski maalin, kun Maple Leafs voitti vierasottelun 5–3.

Ottelun jälkeen Toronton joukkuekaverit kehuivat Kapasta vuolaasti.

– Hän oli tulessa. Hän on pelannut todella hyvin parissa viime pelissä. Se palo, mikä hänellä on kaukalossa, on mahtavaa, Kapasen entinen kämppäkaveri William Nylander kehaisi TSN:lle.

– Hän on ollut kuin pieni raketti viime aikoina, Travis Dermott puolestaan tunnusti.

Toronton päävalmentaja Sheldon Keefe ei uskonut, että taannoisella kurinpalautuksella olisi vaikutusta Kapasen nykyvireeseen.

– Uskon, että se on enemmän seurausta siitä, että hän on huomannut, mitä tällä kaudella on tapahtumassa, miten tärkeää se on, ja miten tärkeitä nämä ottelut ovat. Olemme pyytäneet kaikkia antamaan joukkueelle hieman enemmän, ja hän on antanut runsaasti, Keefe hehkutti.

Kapasen heittäytymistä kuvaa nyrkkitappelu, jonka hän otti Panthersin MacKenzie Weegaria vastaan ensimmäisessä erässä. Vaikka Weegar oli taistossa hieman niskan päällä, suomalaislaiturin ele merkitsi paljon joukkueelle.

– Hän otti mukavan tappelun ja me vastasimme siihen hyvin ensimmäisessä erässä, maalivahti Frederik Andersen totesi.

William Nylanderin kasvoille tulvi leveä hymy, kun häneltä kysyttiin parhaan ystävänsä hanskojen putoamisesta.

– Tappelu? Harjoittelen hänen kanssaan kotona. Opetan hänelle muutamia juttuja, Nylander hekotteli.

Lue myös:

    Uusimmat