Kasperi Kapanenkin heittäytyi nöyräksi NHL:n supertähden ylivoiman edessä: "Näytän hitaalta"

Toronto Maple Leafs kärsi kirvelevän tappion Edmonton Oilersille viime yönä – uudet ketjukaverit ovat mielyttäneet Kasperi Kapasta:"Luisteluvoima on kaikilla hyvää" 2:54
Videolla Kasperi Kapasen ajatuksia Oilers-ottelusta ja Toronton tilanteesta.

Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen on esiintynyt NHL:ssä koko joukkueen tavoin pirteästi viime aikoina, mutta tappio Edmonton Oilersille veti mielen vakavaksi. 

Kapasta ei hirveästi lohduttanut kaksi syöttöpistettä Edmonton Oilersia vastaan, kun joukkue hävisi 4–6. 

– Annettiin liikaa tilaa vastustajalle. Ne kyllä pistävät kiekon pussiin, Kapanen totesi MTV Urheilulle. 

Oilersin ja koko NHL:n ykkösmies Connor McDavid näytti jälleen kerran taitonsa, kun hän kiersi Toronton puolustajan Morgan Riellyn ja iski kauden 24. maalinsa. 

– Siinä näkyy luovuus ja luisteluvoima. Hän luisteli parilla askeleella pakin ympärillä. Olen aika hyvä luistelija, mutta minäkin näytän siinä rinnalla hitaalta, Kapanen heitti. 

Toronton peli noususuunnassa

Kapanen on löytänyt paikkansa ruotsalaistulokas Pierre Engvallin ja Alexander Kerfootin ketjusta. Engvall on ollut yksi kauden yllättäjistä Torontossa. Hän on tuttu Kapaselle jo farmijoukkue Toronto Marliesin riveistä. 

Vaikka tappio Oilersille kirpaisi, Toronton peli on noususuunnassa. Ennen Oilers-häviötä pisteitä oli lohjennut kymmenestä pelistä peräkkäin. 

– Olemme saaneet energiaa valmentajanvaihdosta. Pelaamme vähän vapaammin, mikä on hyvä, koska meillä on taitavia pelaajia. Pitää olla kuitenkin tarkkana, ettei menettele kiekkoja. 

Lue myös:

    Uusimmat